Belpol

Donáth Anna a Médiahatósághoz fordul: pszichológusok szerint is ártalmas a gyermekekre a háborús plakátkampány

Gyermekvédelmi szakemberek és pszichológusok állítják, hogy a háborúval ijesztgető plakát- és médiakampány ártalmas a gyermekekre, zsigeri félelmet zúdít rájuk az esetleges bombázások, családjuk esetleges halála miatt – tájékoztatta a Közbeszédet a párt sajtóosztálya.

Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP-listavezetője a Médiahatósághoz fordult, hogy vizsgálják ki az esetet, és tegyenek meg mindent a gyermekek védelmében.

Szakemberek, pszichológusok állítják: a kampányban megjelenő, háborúval ijesztgető reklámok súlyosan ártalmasak a gyermekekre. Zsigeri félelmet zúdítanak rájuk az esetleges bombázások, a szüleik, családjuk esetleges halála miatt. A „családbarát kormányzás” 14 év alatt rengeteget ártott a magyar gyermekeknek, most pedig szorongáskeltő propagandával tetézik a bajt. A kegyelmi ügy megmutatta, hogy nem pusztán nem érdekli a kormányzatot a gyermekek bántalmazása, hanem aktívan segítik is a bántalmazókat. Most pedig mindennek a tetejében tudatosan és gátlástalanul bombázzák a gyerekeinket is a félelemkampánnyal. A háborús rettegtetéssel. Ha ebben a helyzetben sem mutat ellenállást a magyar társadalom, akkor a következő években minden területen rosszabbodni fog a helyzet. Nem hagyhatjuk magunkat megfélemlíteni és rettegésben tartani! Ezért a Médiahatósághoz fordulok az ügyben, hogy saját szabályait betartva lépjen fel a kormány rettegést keltő kampányával szemben.

– fogalmazott Donáth Anna.

Címlapkép: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények