Pletykafészek

Sosem mertem eddig kipróbálni, de most megtettem: Így paníroztam a rántott húst, az összes el is fogyott!

Ha szereted a rántott húst, de már unod a hagyományos, megunt receptet, akkor ezt a panírozási módszert próbáld ki te is a következő sütésnél!

Gyerekkorom egyik kedvenc nassolnivalója az extrudált kukoricapehely – kuki volt.

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd ezzel helyettesítsem a rántott hús panírját.

De barátnőm tanácsára kipróbáltam én is – és bejött.

Klopfolóval és kézzel összemorzsoltam a kukit, a felszeletelt csirkemellett és kiklopfolt sertéshúst ebben forgattam meg, majd olajban kisütöttem.

Ha te éltél finomat… a családom pillanatok alatt elpusztította az asztalról.

Forrás: tudasfaja, Címlapkép: Pixabay

Olvassa a Közbeszéd cikkeit a Facebookon és a Google hírei között is!

Ha érdekesnek találta, ossza meg és mondja el véleményét!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük