Sosem mertem eddig kipróbálni, de most megtettem: Így paníroztam a rántott húst, az összes el is fogyott!
Ha szereted a rántott húst, de már unod a hagyományos, megunt receptet, akkor ezt a panírozási módszert próbáld ki te is a következő sütésnél!
Gyerekkorom egyik kedvenc nassolnivalója az extrudált kukoricapehely – kuki volt.
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd ezzel helyettesítsem a rántott hús panírját.
De barátnőm tanácsára kipróbáltam én is – és bejött.
Klopfolóval és kézzel összemorzsoltam a kukit, a felszeletelt csirkemellett és kiklopfolt sertéshúst ebben forgattam meg, majd olajban kisütöttem.
Ha te éltél finomat… a családom pillanatok alatt elpusztította az asztalról.
Forrás: tudasfaja, Címlapkép: Pixabay
Olvassa a Közbeszéd cikkeit a Facebookon és a Google hírei között is!
Ha érdekesnek találta, ossza meg és mondja el véleményét!