Belpol

Selyemzsinórt vittek a DK fiatal aktivistái Novák Katalinnak

A Demokratikus Koalíció ifjúsági aktivistái egy köteg selyemzsinórt vittek a pedofilsimogató Novák Katalin köztársasági elnök hivatalához, a Sándor-palotához, miután ​​​​​Orbán Viktor tegnapi bejelentésével egyértelművé tette, hogy Novák Katalin hibázott és le kell mondania, amiért elnöki kegyelemmel engedte szabadon a bicskei pedofilsegédet – tájékoztatta a Közbeszédet a DK Sajtóirodája.

A párt tájékoztatása szerint, azért vitték el személyesen az önkéntes lemondására utaló selyemzsinórt – amit hajdan a török szultánok küldtek el azoknak az embereiknek, akiknek a távozását kívánták – a pedofilsimogató Nováknak, hogy az államfő ​​fogadja meg Orbán üzenetét, és azonnal mondjon le, továbbá kérjen bocsánatot a bicskei pedofil igazgató áldozataitól – áll a lapunknak küldött közleményben.

A DK tájékoztatásában megerősítette, amíg ez nem történik meg, a Demokratikus Koalíció folytatja az országos akcióit – ígérte a DK aktivistája, aki arra kért mindenkit, írja alá a DK Novák Katalin lemondását követelő online petícióját, amit már több mint 30 ezren megtettek.

Ne hagyjuk, hogy a magyar embereknek tovább kelljen szégyenkezniük a pedofilsimogató köztársasági elnökük miatt! Novák Katalinnak mennie kell!

– zárta akcióval egybekötött sajtótájékoztatóját Ali Abd El-Rahim, a DK aktivistája.

Címlapkép: sajtótájékoztató/képernyőfotó

Vélemény, hozzászólás?