Belpol

Perlai Zoltán visszautasítja a Momentum „hamis robothívásokról” szóló vádjait

Sem én, sem a DK nem tudunk olyan „robothívásról”, amelyben bárki azt állítaná, hogy a budafoki előválasztáson a DK jelöltje, azaz jómagam, egy fideszes jelölttel mérném össze az erőmet – tájékoztatta közleményben a Közbeszédet Perlai Zoltán, a DK, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a Jobbik budafoki polgármesterjelöltje.

A politikus úgy fogalmazott, hogy ez nyilvánvalóan nem igaz, hiszen az előválasztás ellenzéki előválasztás, amelyen a Fidesz nem vesz részt, én magam pedig a DK, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a Jobbik közös polgármesterjelöltje vagyok.

Nem egy párté, hanem az ellenzéki pártok többségéé – tette hozzá.

Perlai közleményében úgy érvelt: nagyon sajnálom, hogy Havasi Gábor és a Momentum nem a programomról vagy Budafok-Tétényről szeretne velem vitázni, hanem inkább lejárató kampányt indít ellenem. 30 éve dolgozom Budafok-Tétényért, de ilyen támadás – kiváltképp ellenzéki oldalról – még soha nem ért.

Az ellenzék közös polgármesterjelöltje reméli, hogy “ez csak a kampánypánik műve és ellenfelem méltó módon folytatja a demokratikus versengést, hiszen az előválasztás éppen erről szól, nem az alaptalan sárdobálásról. Abból úgyis kapunk eleget, amíg Orbán Viktor van hatalmon”.

Kiemelte, “mi tisztességesen versenyzünk, ezt várjuk a Momentum jelöltjétől is”.

Címlapkép: Perlai Zoltán sajtótájékoztatója / Közbeszéd képernyőfelvétel

ELŐZMÉNY

Támogasd a Közbeszédet. Köszönjük szépen!

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.