Közélet

„Most nagy sz@rban vagy, Viktor!” – reagált egy olvasónk a DK bejelentésére

Sajtóhírek szerint Orbán Viktor már munkamegbeszélésekre is használja az apja nevén lévő, de valójában az általa és családja által használt hatvanpusztai kastélyt. A minden luxussal felszerelt birtokon a kormányfő egyaránt tárgyal miniszterekkel és milliárdos üzletemberekkel – tájékoztatta szombaton a Közbeszédet Hegedűs Andrea, a DK országgyűlési képviselője, a Mentelmi Bizottság alelnöke.

A politikus közölte, hogy a Demokratikus Koalíció vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez az Országgyűlés Mentelmi Bizottságában Orbán Viktor ellen, mert a miniszterelnök vagyonbevallásában nem szerepel a hatvanpusztai kastély.

“Márpedig Orbán Viktor nemcsak a családjával tölt el rendszeresen hosszabb időt Hatvanpusztán, hanem onnan irányítja korrupt rendszerét” – mondta el Hegedűs Andrea.

A DK képviselője beszélt arról is, hogy Orbán Viktor hiába íratja strómanokra százmilliárdos vagyonát – köztük a saját családtagjaira vagy barátaira, mint Mészáros Lőrinc -, Magyarországon mindenki tudja, hogy a lopott vagyon valójában a miniszterelnöké – jelentette ki a politikus.

Hangsúlyozta, hogy a Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány a kormányváltás után véget fog vetni az Orbán-családdal összenőtt milliárdos elit uralmának és vissza fogják venni a lopott közvagyont a miniszterelnök strómanjaitól.

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ha tetszett a cikk és érdekesnek találta, kérjük, hogy ossza meg ismerőseivel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük