Belpol

Megvan a jelölt, aki a közösség erejével a fejlődés útjára állítaná Komlót

Dr. Barbarics Ildikót, a Komló Összeköt Egyesület önkormányzati frakcióvezetőjét támogatja polgármesterjelöltként Komlón a Demokratikus Koalíció – tájékoztatta a Közbeszéd szerkesztőségét a DK Sajtóirodája.

A komlói születésű, ügyvédként is dolgozó, tapasztalt várospolitikus már 22 éve szolgálja a komlóiakat önkormányzati képviselőként, jelenleg a Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottság elnökeként. Polgármesterjelölti indulását a Komló Összeköt Egyesület Facebook-oldalán megjelent videóban, az egyesület képviselőjelötjeivel közösen jelentette be Barbarics Ildikó.

A képviselő úgy fogalmazott, jobban szereti Komlót, mint amekkora vitákkal, ellentétekkel szembesül a politikában. Szerinte nem szabad erőből politizálni, és a kényszer helyett a város lakóinak kell meghatároznia, hogy milyen fejlesztésekre van szükség Komlón.

Hozzátette: nem Komló puszta túléléséért akarnak együtt dolgozni, hanem a fejlődésért, „hogy legyen munka a városban, hogy a gyerekeinknek jobb legyen és a fiatalok megtalálják helyben a számításaikat, hogy gondoskodni tudjunk idős szüleinkről” és az egészségügyi ellátás is mindenki számára elérhető legyen.

Kiemelte: Komlót a közösség emelte fel, a bányászat, a szakszervezetek, a kollektívák és a barátok. Ezért az állammal vagy anélkül, de a közösség erejével a fejlődés útjára fogják állítani Komlót.

Címlapkép: Barbarics Ildikó sajtótájékoztatója / Közbeszéd képernyőfelvétel

Támogasd a Közbeszédet. Köszönjük szépen!

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.