Belföld

Meglepetés – Százával keresik a magyarokat erre a munkára

Ez a kítűnő munkalehetőség számtalan előnnyel kecsegtet, ráadásul most házhoz jönnek az ajánlattal, utaznod sem kell érte.

Angol nyelvű önéletrajzzal és friss fényképpel várja az Emirates a légiutas-kísérőnek jelentkező magyar férfiakat és nőket.

Ahogyan arról már korábban mi is beszámoltunk, az Emirates, ez a dubaji székhelyű, dinamikusan fejlődő légitársaság nagyszabású flottabővítésének keretein belül légiutaskísérő-csapatát is növelni szándékozik.

A már így is 22 500 fős kabinszemélyzet több mint200 magyar tagjához csatlakozni vágyó lelkes jelöltek a napokban megrendezendő nyílt napokon bővebb tájékoztatást kaphatnak a légitársaság által kínált versenyképes és adómentes fizetésről, a repülés után járópótdíjról, vagy akár a nyereségrészesedésről.

Ha mindez még nem volna elég csábító, további juttatásként a 76 ország 130 városának valamelyikében két repülés közt eltöltött várakozási időre a légitársaság ingyenes szállodai ellátást biztosít és költőpénzről is gondoskodik alkalmazottai számára. (via divany.hu)

Fotó: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük