Belpol

Megafonból bömböltették Orbán Viktor szavait a pedofilokról a kormányülés közben a Momentum aktivistái

A Momentum aktivistái a Sopronbánfalvára kihelyezett kormányülésig vitték Orbán Viktor szavait, amit a Kaleta-üggyel kapcsolatban mondott. Ezzel az akcióval hívták fel a figyelmet Novák Katalin botrányos döntésére, és tiltakoztak ez ellen – tájékoztatta a Közbeszédet a Momentum kommunikációs osztálya.

Ez az ügy, amiről nem lehet nyugodtan beszélni, hiszen mégiscsak gyerekekről van szó. Nekem is van vagy öt, meg már unokáim is. Ha az ember ilyen esetről hall, akkor azonnal a saját gyerekeire gondol, hogy ők is lehetnének áldozatok. (…) Ilyenkor semmilyen büntetés nem tűnik súlyosnak. Ugyan a bíróság, meg az ügyészség járt el, de nincs ennek az ügynek vége.

– szólt a kormányülés közben.

A “családbarát” Magyarországon a fideszes köztársasági elnök pedofilt segítő pedagógusnak adott titokban kegyelmet. Miközben évek óta a gyerekek védelméről beszélnek. Ez a Momentum szerint szégyen.

Ezért február 9-én 18 órakor a köztársasági elnök hivatala, a Sándor-palota elé tüntetést szerveznek, ahol megakarják mutatni, hogy “nincs kegyelem a pedofiloknak és bűntársaiknak”.

Fotó: Facebook

Ezeket olvasta már?

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?