Belpol

Magyar Péter: “A propaganda szintet lépett. Most épp az unokatestvérem legalább 5 éve nem látott volt férje hazugságait kezdték el terjeszteni”

A Magyar Péter a Közbeszédnek küldött közleményében reagált a Mandiner “Exkluzív interjú: Súlyos vádak kerültek elő, mit csinált Magyar Péter édesapja a saját rokonával + videó” című cikkére.

Magyar ebben úgy fogalmazott: “A propaganda szintet lépett. Most épp az unokatestvérem legalább 5 éve nem látott volt férje hazugságait kezdték el terjeszteni”.

Szerinte ugyanis “az illető, Molnár Miklós jó pár éve elhagyta az unokatestvéremet és az akkor még pár éves közös gyereküket. A nagybátyámmal közös cégét pedig ellehetetlenítette. Molnár Miklós ma – nyilván jó pénzért – valótlanságok sorozatát állította a propagandamédiának és abba engem is belekevert, úgy hogy amint említettem 5 éve legalább nem láttuk egymást. A gyalázatos rágalmak miatt természetesen őt és a hazugságokat terjesztő minden sajtóterméket feljelentem” – fogalmazott Magyar.

Magyar Péter kiemelte: “Molnár Miklósnak egyébként csak kétes üzleti ügyei voltak, lehet, hogy ezekkel zsarolják éppen. Családon belüli erőszakról meg éppen az unokatestvérem tudna mesélni….”

A TISZA Párt alelnöke szerint “azért az jól látszik, hogy a hatalom retteg és a következő napokban a legképtelenebb hazugságoktól sem fognak visszariadni. Úgy vannak vele, hogy a bíróság által később megítélt kártérítéseket úgyis adófizetői pénzből fogják kifizetni” – zárta Magyar Péter.

Címlapkép: Magyar Péter. Fotó: MTI/Balogh Zoltán