Vélemény

Hétfő reggeli Szanyi: “A pártoknak tényleg semmi keresnivalójuk nincs az önkormányzatokban, hacsak nem lopni akarnak”

Magyarország legnépszerűbb közösségi pártja, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom üdvözli a Kétfarkú Kutyapárt részleges megvilágosodását, minthogy a pártoknak tényleg semmi keresnivalójuk nincs az önkormányzatokban, hacsak nem lopni akarnak – írja hétfő reggeli közleményében Szanyi Tibor, az ISZOMM elnöke.

A baloldali politikus szerint az a döntés, hogy a Kétfarkú Kutyapárt pont a politikai fellegvárában és pont a bejáratott elnökét nem indítja, lényegében a Fidesz és még néhány, helyben is lényegtelen párt ‘no-name’ jelöltjének ad szabad utat.

Hozzátette, hogy “a döntés oka, hogy t.i. a “kutyák” és a “hivatásos” ellenzékiek semmi értelmesben nem tudtak megállapodni, az a későbbiekre nézvést is mindannyiuk nyilvánvaló alkalmatlanságára utal”.

Szanyi közleményében megemlítette, hogy az ISZOMM kitartóan hangoztatja elvi álláspontját, hogy a politikai pártok csak rontani tudnak az önkormányzati élet minden vetületén, minthogy sokszorosan bizonyították az értelmetlen makacskodásaikat, illetve az egészhez való tolvaj, korrupt hozzáállásukat.

Az ISZOMM ezért felkéri valamennyi politikai pártot, hogy mindenütt szálljanak ki az önkormányzati választásokból, s engedjenek teret a lokálpatrióta civileknek

– zárta a Közbeszédnek küldött közleményét a pártelnök.

Fotó: Szanyi Tibor/Facebook

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.