Külpol

Donald Trumpon röhögött egész Hollywood az Oscar-díjátadón

Jimmy Kimmel negyedszerre volt idén házigazdája a filmvilág legnagyobb ünnepének, ám nem írtak neki túl jó poénokat. Sokat elárul az is, hogy a legviccesebb pillanata improvizált volt, és sokat segítette benne egy bizonyos amerikai exelnök… – számol be az szmo.hu.

A jelenet a show végefelé történt: Jimmy Kimmel kiállt a közönség elé, majd elővette a telefonját, és felolvasott egy bejegyzést, amit állítása szerint nemrég írt róla valaki. A szöveg a következő:

„Volt-e valaha rosszabb házigazda az Oscar-gálán, mint Jimmy Kimmel? A nyitánya egy átlagon aluli ember benyomását keltette, aki túlságosan erőlködik azért, hogy olyan legyen, amilyen soha nem lehet.

Szabaduljatok meg Kimmeltől, és cseréljétek le egy másik felmosott és olcsó ABC »tehetségre«, George Slopanopoulosra” – itt valószínűleg George Stephanopoulosra (amerikai tévés műsorvezető, korábban a Fehér Ház demokrata kommunikációs igazgatója volt Bill Clinton idején) gondolt az illető. „Ő mindenkit nagyobbnak, erősebbnek és elbűvölőbbnek mutatna a színpadon. Szintén egy nagyon rossz, politikailag korrekt műsor a ma esti, és évek óta ilyen. Összefüggéstelen, unalmas és nagyon igazságtalan. Miért nem adják oda az Oscar-díjakat azoknak, akik megérdemlik? Talán így a tévés nézettségük is visszatérne a mélypontról. TEGYÜK ÚJRA NAGGYÁ AMERIKÁT!” – állt a posztban.

Majd Kimmel a színpadon azzal folytatta, hogy:

Bla, bla, bla, bla… Oké, most nézzük, kitaláljátok-e, melyik volt elnök posztolta ezt az imént a TruthSocialon. Valaki? Nem? Nos, köszönöm, Trump elnök úr! Köszönöm, hogy figyelt, meglep, hogy még mindig. Letelt már a börtönbüntetése?

Az Oscar közönsége pedig erre egy emberként kacagott fel. (via szmo)

Fotó: MTI/AP/Evan Vucci

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények