Belföld

Gyurcsány Ferenc berobbantotta az őszi politikai szezont – új irányvonalat hirdet a DK

Gyurcsány Ferenc politikai évadnyitó beszédével és országos „szeptemberiálisokkal” indítja az őszt a Demokratikus Koalíció

Magyarország legerősebb ellenzéki pártja, a Demokratikus Koalíció a tavalyi évhez hasonlóan idén is országos „szeptemberiálisokkal” indítja az őszt: két egymás követő hétvégén, szeptember 23-24-én, valamint a szeptember 30-án és október 1-én – országszerte 25 helyszínen, mind a 19 megyében és Budapest több kerületében – tartunk családi napokat.

A szabadtéri rendezvénysorozat keretében színes gyermekprogramokkal (ugrálóvár, állatbemutatók, vetélkedők, kézműves foglalkozások), koncertekkel, közös főzéssel, aerobik és más sportprogramokkal, valamint ingyenes egészségügyi szűrésekkel várjuk a családokat.

A felnőttek pedig közösségformáló beszélgetéseken, közéleti fórumokon vehetnek részt, ahol szóba kerülnek a helyi közösségek problémái, valamint a minden magyart érintő orbáni infláció, a megélhetési válság, illetve a közoktatás és az egészségügy súlyos válsága. Ezeken a beszélgetéseken részt vesznek a Demokratikus Koalíció országos és helyi politikusai, országgyűlési képviselői, polgármesterei, valamint a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány tagjai is.

A Demokratikus Koalíció új politikai irányvonalát a párt elnök-frakcióvezetője, Gyurcsány Ferenc szeptemberben egy politikai évadnyitó beszédben fogja ismertetni az ország nyilvánosságával.

Ha tetszett a cikk és érdekesnek találta, kérjük, hogy ossza meg ismerőseivel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük