Pletykafészek

Ez egy csoda! A búzafű 18 áldásos hatása, amit sokan nem ismernek!

A búzafű hússzor több ásványi anyagot tartalmaz, mint más zöld növények.

18 jótékony egészségügyi hatása a búzafűnek:

1, Növeli, a vörös vérsejtek számát valamint csökkenti a vérnyomást. Tisztítja a vért és emésztőrendszert, ezáltal stimulálja az enzim rendszert, mely kedvező hatással rendelkezik a vér összetételére.

2, Jótékony hatással bír a pajzsmiriggyel kapcsolatos elváltozások és rendellenességek esetén.

3, Visszaállítja a vér lúgos állapotát, azaz lúgos kémhatású ásványi anyagoknak köszönhetően csökkenti a savas közeget.

4, Kiemelten erős méregtelenítő hatással rendelkezik, erősíti a májat. A búzafűben található enzimek és aminosavak, megvédi a szervezetet a karcinogén anyagokkal szemben.

5, A rákos sejtek komoly ellensége, semlegesíti a méreganyagokat. Aktuális kutatások szerint kiemelkedő tumorsejt ellenes hatása van.

6, Jótékony hatású enzimeket tartalmaz. Életen minden pillanatában (elvágod a kezed, fogyni szeretnél) az enzimek folyamatosan jelen vannak az életünkben. Azonban fontos megjegyezni, hogy az enzimek veszteségmentes felhasználása érdekében nyersen kell elfogyasztani a búzafüvet. Továbbá, kimagasló arányban tartalmaz A, C, K, B komplex és B 17 vitamint.

7, Sokban hasonlít az emberi vérre! A búzafű klorofiltartalma és annak működése nagyban hasonlít a hemoglobinéhoz. Dr. Yoshihide Hagiwara (elnök: Hagiwara Institute of Health in Japan) úttörője annak az alapelvnek, hogy a búzafű tökéletesen megfelel tápláléknak illetve természetes gyógymódnak. Dr. Yoshihide azzal érvelt, hogy a klorofil oldható a zsír részecskékben, az emberi nyirokrendszer segítségével a zsír részecskék könnyedén felszívódnak ezáltal bekerülnek a véráramba. Ennek köszönhetően a búzafűből származó vitaminok, enzimek és ásványi anyagok könnyedén felszívódnak.

8, Segíthet az alsó bélszakasz regenerálódásában, lényege, hogy az alsó bélszakasznál behelyezett búzafű implantátum segíti a regenerálódást. Gyors tisztulást eredményez.

9, Bőrfelszíni irritáció, viszketés esetén, a problémát jelentő területet búzafűvel kezelve szinte azonnal enyhül.

10, Égési sérülések esetén fertőtlenítő szerként is alkalmazható.

11, Gyógyító hatással rendelkezik vágás, égés, kiütés, övsömör, rovarcsípés illetve egyéb akut történés esetén.

12, Alvássegítőként is jeleskedik, méghozzá érdekes módon: alvás közben tartsunk búzafüvet a fejünk környékén, ezáltal oxigéndúsabb környezetet tudunk biztosítani szervezetünk számára.

13, Édesíti a leheletet (azaz mérsékli a rossz szájszagot), a módszer a gargalizálást veszi alapul

14, Semlegesíti a méreganyagokat: kadmium, nikotin, stroncium és a higanyt is.

15, Folyékony halmazállapotú oxigén transzfúzió is alkalmazható. Az oxigén stimulálja az emésztést, segíti az elmélkedést. Fontos megállapítás az is, hogy a rákos sejtek nem képesek eluralkodni oxigén dús közegen.

16, A szürke, kifakult hajkoronának visszaadja, egykori pompáját valamint magasabb energiaszintet kölcsönöz a szervezetnek.

17, Csökkenti a sugárzás mellékhatását. Egyetlen enzim található a búzafűben, mely képes csökkenteni a sugárzás hatását valamint gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

18, Dr. Bernard Jensen figyelt fel arra, hogy pusztán a búzafű lében történő mártózás megduplázza a vörösvérsejtek számát. Könyvében (Health Magic Through Chlorophyll) több esetben számolt be arról, hogy a búzafűben történő fürdés megduplázta a vörösvérsejtek számát. (via tudasfaja.com)

Fotó: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények