Belpol

Egy hete derült ki, hogy szabadulása után is áldozatokat félemlített meg K. Endre, és még mindig szabadlábon van

Már több mint egy hete nyilvánosságra kerültek azok a bizonyító erejű videófelvételek, amelyeken az Orbán Viktor áldásával szabadon engedett bicskei pedofilsegítő ugyanazt követi el, ami miatt egykor börtönbe került – tájékoztatta a Közbeszédet Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese.

Emlékezetes, K. Endre hamis vallomásra próbálta rávenni az egyik bicskei áldozatot, ennek ellenére továbbra is szabadlábon van, a rendőrség nem tartóztatta le.

A Demokratikus Koalíció szerint az orbáni pedofilhálózat működését bizonyítja, hogy az elnöki kegyelemmel és Orbán jóváhagyásával szabadon engedett bicskei pedofilsegítő folytathatja az egykori áldozatok zsarolását.

Miért nem tartóztatja le a rendőrség K. Endrét, talán Orbán Viktor tiltotta meg? Miért félemlítheti meg a bicskei pedofil igazgató áldozatait K. Endre? Miért a pedofil bűnözőket és bűntársaikat védi az Orbán-kormány a pedofilok áldozatai helyett? Mi, DK-sok véget fogunk vetni ennek! Ki akarjuk söpörni az orbáni pedofilhálózatot, mert nem hagyjuk, hogy Magyarország a fideszes pedofilok vadászterülete legyen

– jelezte közleményében a DK-s politikus.

Fotó: DK sajtótájékoztató

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.