Belföld

Dobrev Klára így venné vissza az országot a fideszes milliárdosoktól – videóval

Dobrev Klára Facebook-videóban mutatta be a DK Tőlük elvesszük, Nektek odaadjuk! című programfüzetben mutatták meg, hogyan fogják visszavenni az országot, ahogyan fogalmaznak, “a fideszes milliárdosoktól” – erről a DK Sajtóirodája tájékoztatta a Közbeszédet.

A DK Árnyékkormánya egy 20 oldalas kiadványban foglalta össze, hogy hogyan fogják visszavenni az országot a fideszes milliárdosoktól, és hogyan fogják visszaadni az embereknek.

Dobrev Klára a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, “ezért adtuk a kiadványnak azt a címet, hogy „Tőlük elvesszük, Nektek odaadjuk!”. Ebben a füzetben 8 olyan kormányközeli milliárdost mutatnak be, “akik ma bármit megtehetnek a magyarok ellen”.

A árnyékkormány miniszterelnöke szerint van, aki a magyarok rezsiszámláin keres milliárdokat; van, aki az orbáni infláción és a dráguláson gazdagodik; van, aki a tönkretett állami egészségügyből menekülő magyarok magánegészségügyi költésein akar újabb milliárdokat keresni; és van, aki vendégmunkásokat hoz a magyarok munkahelyeire – tette hozzá.

Minden fideszes milliárdos gazembert egy tisztességes magyar állampolgárral és az ő problémáival állítottunk szembe olyan állampolgári levelek alapján, amikkel hozzánk vagy egyenesen Dobrev Klárához fordultak az emberek. Ők olyan emberek, akik tanulnak, dolgoznak, adóznak, gyereket nevelnek, esetleg már végigdolgozták az életüket ebben az országban, mégsem tudnak egyről a kettőre jutni, sőt. Ezeken az oldalakon azt mutatjuk meg, hogy mit tenne értük egy Dobrev Klára vezette szociáldemokrata kormány; mi lenne a szociáldemokrata fordulat első 24 intézkedése. Ez természetesen nem egy teljes program, csupán betekintést kívánunk nyújtani abba, hogy miért akarjuk leváltani az Orbán-rendszert és milyen szellemiségű kormányzásra készülünk.

– árulta el Dobrev.

A következő hetekben több százezer programfüzetet fognak szétosztani a DK kitelepülésein szerte az országban.

Címlapkép: Dobrev Klára. Fotó: Demokratikus Koalíció

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?