Pletykafészek

A fél ország ezen röhög, Kasza Tibi akkorát bakizott, amire nincsenek szavak

Ha valaha is kételkedtél a boszorkányok létezésében, most bizonyítékot kaphatsz a TV2 Szerencsekerék című műsorában.

A csatorna nem először választott ki olyan játékost, aki az ezotéria és a misztika világával játszik. Az egyik korábbi részben például Susu, aki bár nem nevezte magát boszorkánynak, mégis olyan erős megérzéseivel büszkélkedett, amelyek közel kerültek a boszorkánysághoz.

Susu az egyik játék során például pontosan megjövendölte, hogy Kasza Tibi világűrből látszó fehér fogsorát milyen szavak követhetik. A fekete hajú játékos tehát kifejezetten jó eredményeket ért el az érzékenység terén. Azonban a döntőben kudarcot vallott, és bár eljutott odáig, hogy a milliókat a stúdióban hagyják, a végjátékban elszalasztotta az esélyét.

Miért elevenítjük fel ezeket a régi emlékeket? Mert most ismét a TV2 egy “boszorkányos” adással rukkolt elő, ezúttal Alexa a boszorkány, aki valóban boszorkányos tevékenységeket űz.

A kártyajóslástól az állapotok elemzéséig, sőt, még a rontás levételéig is mindenre van lehetősége. Alexa a stúdióba is hozott kristályokat, kakastollat és kártyákat.

A modernkori boszorkányt elképzelni sem lehetne másképp, mint egy széles mosolyú, raszta hajú, tetovált hölgyként, aki csak hobbi vagy mellékállásban foglalkozik boszorkánysággal, mivel arcesztétikai szakértőként dolgozik a civil szakmájában.

Alexa egy ponton jósolt a sztárvendégnek, Miskovits Marcinak, aki arra volt kíváncsi, hogy tartós lesz-e a kapcsolata. Alexa válasza a kártyák alapján pontosan azt tükrözte, amit sokan vártak. Ezután Kasza Tibi is kedvet kapott a “helyzet elemzéséhez” és átvette a gyeplőt Alexa kezéből.

Kasza Tibi úgy döntött, hogy – mindenféle valós ismeret nélkül – megfejti a kártyát, amit Miskovits húzott. Megpróbálta leolvasni a képet és itt történt az óriási baki. Sok néző gyakran csúfolódik Kasza Tibi artikulációján, de most kifejezetten vicces helyzet alakult ki.

A kártya egy meztelen nőt ábrázolt, ahogy vizet önt egy kútba, és a kútból a következő ismétlésnél egy másik K-betűs szó kerekedett. Nem akartam elhinni, mikor hallottam, hogy a t-ből valahogy r betű lett…

Ez a fordítási bakit sem a szerkesztők, sem az adásrészletek leírói nem vették észre, noha általában minden hasonló eseményt kiemelnek.

Az adás más részében Kasza Tibi szándékosan káromkodott, és a TV2 is úgy írta ki, hogy “Kasza Tibi káromkodni kezdett a történet hallatán”.

Tibi a részletes családfaelemzés szerepében próbált érvényesülni, és bár igyekezett elharapni a szavakat, néhány káromkodást azért könnyen fel lehetett ismerni.

Alexa egy korábbi valóságshow-győztes és már feltűnt az Éjjel-nappal Budapestben is, tehát nem teljesen ismeretlen az érdeklődők számára. Bár a szerkesztők nem vették észre a Kasza Tibi által elkövetett fordítási hibát, az adás így is tartogatott szórakoztató pillanatokat a nézők számára.” (via bidista)

 

Fotó: Kasza Tibor/Facebook

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük