Pletykafészek

5 férfitípus, akivel soha ne házasodj meg

Élete során, a legtöbb embernek több párkapcsolata van, egyesek már-már rutinszerűen „osztályozzák” a régi párkapcsolataikat és megpróbálnak összeállítani egy listát a volt partnereik jó és rossz tulajdonságairól. Ha sok évet pazaroltál el azzal, hogy kerested a megfelelő társat, de folyamatos kudarcokba fulladtál, vigasztaljon az, hogy legalább tudod, milyen tulajdonságokat keress a jövendőbeli párodban és milyen tulajdonságokra mondj nemet – írja a habostorta.hu.

Létezik 5 férfitípus, akivel jó, ha találkozol életed során, még mielőtt megtalálod a tökéletes partnert, és  akiket messziről kerülj el, ha férjhez szeretnél menni.

1. A 100%-os össze nem illőség

Mielőtt megtalálnád az igazit, nem árt, ha találkozol egy olyan férfivel, aki a te szöges ellentéted. Persze lehet, hogy aranyos, helyes férfi, de számodra mégsem megfelelő. Ha egyszerűen nem tudsz magas sarkúban túrázni menni, jobban tetszenek a macskák, mint a kutyák, nem szeretnél minden hétvégén a Balatonra menni, akkor nincs értelme a folytatásnak. Ha az ő kedvenc együttese a The Beatles, a tiéd pedig Stevie Nicks, akkor ideje, hogy szétváljanak útjaitok. Ezekből a jelekből mindketten tudni fogjátok, hogy hosszú távon nem éri meg együtt maradnotok, mert semmi közös nincs bennetek.

2. A nárcisztikus nőfaló

Az ilyen típusú férfi kezdetben tökéletesnek tűnik: felhív napközben is, gondosan megtervezi a randit, van egy szuper lakása, egy menő autója, amivel lassacskán elkápráztat téged is. Ne dőlj be neki, ugyanis valószínű, hogy veled párhuzamosan több nővel is ugyanezt csinálja, ezáltal te is csak egy áldozat vagy a sok közül. Ha találkozgatsz vele, csak az egoját növeled egy ideig, aztán ha egy idő után megunja a veled töltött időt, tovább áll és más nő után fog nézni. Még ha kellemetlen megtapasztalás lesz is, biztos tanulni fogsz egy ilyen kapcsolatból.

3. Az alkoholista

Az ilyen típusú férfi is nézhet ki jól, és sokszor jó szándékú is lehet, tetszhetsz neki, de néha az irántad érzett tetszését már nagyon látványosan is kinyilvánítja, amikor már a második randitokon egy nagy rózsacsokorral érkezik. Ugyanakkor ezzel párhuzamosan észreveszed azt is, hogy a randin egy kicsit többet iszik a kelleténél. Ebben az esetben teszteld le, hogy tényleg jól gyanítod az ital iránti szeretetét: hívd meg őt egy buliba, ahol ott lesznek a barátnőid is. Ha túl sokat fog tölteni a barátnőid társaságában a bárnál, végül pedig már a testőrök fogják kitessékelni a helyszínről a túlivás miatt, biztos lehetsz abban, hogy nagyon is szereti az italt. Így ha a távozásakor még hosszasan is kiáltja a neved, ne fordulj meg! Szabadulj meg tőle és felejtsd inkább el!

4. A későn érő tini

Az ilyen típusú férfit mindig hevíti a vágy, és sokszor úgy viselkedik, mint egy tinédzser. Az ilyen férfi – már ha férfinek lehet nevezni egy ilyen embert – a találkozásotok alkalmával mindig megtalálja az alkalmat, amikor letaperolhat, ugyanakkor meg tenni fogja magát, mintha nem értené a visszautasítására tett jelzéseidet. Ebben az esetben az a legjobb, ha azt mondod neki, hogy elmész a mosdóba, közben pedig lelépsz a helyszínről.

5. A kettős életű

Az ilyen típusú férfiban is meglehet az összes olyan tulajdonság, amit keresel egy számodra tökéletes férfiban. Vonzó, empatikus, közel laktok, realista, intelligens, stabil, van egy jó munkahelye és megvan közöttetek a szikra is, működik a kémia. Nagy valószínűséggel fogod gondolni róla, hogy ő lesz az igazi, hacsak ne lenne pár olyan dolog, ami mégis beárnyékolja ezt a csupa jó tulajdonságot. Mindig dolgozik, éjjel kettőkor, reggel hétkor, de még hétvégén is. Alszik mégis valamikor, vagy lehet, hogy vámpír? Soha nem tudja, hogy mikor lesz ideje találkozni veled. Ha mégis ráér, egy-két órával előtte szól csak. Reggel felhív és üzeneteket küld neked, de délután öt után egyszerűen felszívódik. Az ilyen férfival valami nem stimmel. Lehet, hogy nem jössz rá pontosan, hogy mi, de légy biztos abban, hogy nem egy ilyen férfit érdemelsz, még akkor sem, ha nagyon sok jó tulajdonsága van, ami egyébként tetszene benne. Ne légy csalódott, az a férfitípus, akit te keresel, biztosan egyszer betoppan majd a te életedbe is. (via habostorta.hu)

Fotó : Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük