Belföld

Újságírókra támadt K. Endre „családi barátja” Bicskén – videóval

A Gulyáságyú Média stábja videón rögzítette, amint – ahogy saját magát nevezte: K. Endre „családi barátja” – a portál, valamint a Telex stábjára támadt. Maga K. Endre pedig nekitoltatott munkatársunk gépkocsijának.

Tekintettel a vasárnap az RTL Házon kívül című műsorában bemutatott friss fejleményre, arra, hogy a kegyelmi ügy főszereplője, K. Endre vallomása megváltoztatására próbálta rávenni a bicskei gyermekotthon egyik molesztált áldozatát, a Gulyáságyú Média hétfőn Bicskén interjút próbált készíteni az érintettel, azaz K. Endrével.

A bicskei rükverc

K. Endre előbb saját gépkocsiján hátramenetbe kapcsolt és beletolatott stábunk autójába, majd, anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy az általa okozott karambol járt-e személyi sérüléssel, vagy hogy baleseti bejelentőt töltött volna ki, a helyszínre hívott egy hasonló korú férfit, aki agresszívan lépett fel mind stábunk, mind a szintén a helyszínen tartózkodó Telex forgatócsoportjával szemben.

Az agresszív családi barát

Ezalatt K. Endre nem volt hajlandó kiszállni az általa vezetett gépkocsiból, inkább a helyszínre hívta egy barátját, aki előbb egyik munkatársunkat súrolta autójával, majd a Gulyáságyú Média operatőrét és annak kameráját kezdte el lökdösni, riporterünk kezéből kiverte a mikrofonját, ezt követően a Telex kameráját kísérelte meg a lap tudósítójának kezéből kiütni.

Mindeközben K. Endre „családi barátja” (ő mondta ezt magáról bemutatkozás helyett) válogatott szidalmakat és trágárságokat zúdított az újságírókra.

K. Endre, az áldozat

Később némiképp’ lehiggadt, és kijelentette, hogy ő ártatlannak tartja K. Endrét, akit harminc éve ismer, és aki szerinte áldozat.

A Novák Katalin által kegyelemben részesített férfi közben mindvégig az autóban maradt, csak a rendőrök helyszínre érkezésekor szállt ki az autóból.

K. Endre családi barátját garázdaság miatt előállítják

A rendőrök egyébként roppant szakszerűen és gyorsan intézkedtek.

K. Endre erőszakosan fellépő barátját kisvártatva betessékelték egy rendőrségi kisbuszba és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra.

Mint sértettként később megtudtuk, garázdaság miatt indítottak eljárást a férfi ellen.

Közben próbáltunk kérdéseket feltenni K. Endrének, ám a bicskei pedofilügyben elítélt, tavaly kegyelemben részesített férfi még arra sem volt hajlandó válaszolni, hogy ad-e nekünk interjút, vagy sem. (via Gulyáságyú Média)

Címlapkép: K. Endre rendőri intézkedésre vár 2024. március 11-én Bicskén. Fotó: Gulyáságyú Média.

Támogasd a Közbeszédet. Köszönjük szépen!

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények