Pletykafészek

Napi horoszkóp – március 12.

Ha ma van a születésnapod: A meggyőzőerőd igen erős, úgyhogy ki kell használod, mégpedig jó ügy érdekében. Amit mondasz, annak természetesen jelentőségtejesnek kell lennie, de a közlési módszered is legyen tökéletes.

Ha egyedülálló vagy, a romantika több, mint valószínű, hogy az életedbe lép ebben az évben. Az Igazival is találkozhatsz, ha nyitva tartod a szemed. Ha párkapcsolatban élsz, kedvesed teljesen odáig van érted és ennek tiszta jelét is adja. Ketten komoly előrelépést értek el őszig.

Kos

Szinte bárki és szinte bármit meg fog tenni a kedvedért a mai napon. Kihasználod a helyzetet? Persze, hogy igen. Mivel a Nap a jegyedbe lép be, kozmikus jogodban áll megszerezni, amit csak akarsz, mindaddig, amíg az nem más tulajdona.

Bika

Nem hagyhatod, hogy a hangos és jelenetet rendező emberek megfélemlítsenek. Ez csupán annyit jelent, hogy nagyobbnak akarják láttatni magukat, mint amekkorák valójában. Hagyd őket figyelmen kívül.

Ikrek

Valószínűleg nem vagy dolgozós kedvedben a mai napon, de semmi gond. Többet fogsz elérni hosszabb távon, ha hagyod, hogy fizikailag, szellemileg és érzelmileg is feltöltődj a szünetekben.

Rák

Nem hagyhatod, hogy kicsússzanak a kezed közül a dolgok a munkában, különösen úgy, hogy a munkaadód is árgus szemekkel figyel. Talán még tesztelni is fogja a teljesítményedet, így légy résen és nyűgözd el őt.

Oroszlán

Bárkinek, aki meg akar győzni valamiről, amiről ez érzéseid azt sugallják, hogy nem helyes, mondd meg, hogy nem dőlsz be a trükkjének. A csalásnak semmi értelme.

Szűz

Óvatosnak kell lenned az olyan emberekkel, akik ismerve a gyengeségeidet a félelmeidre hatva akarnak elérni valamit rajtad keresztül. Kezeld a mondandójukat fenntartásokkal és bizonyosodj meg te magad a tényekről.

Mérleg

Bárki, aki azt hiszi, hogy ellustultál, meg fogja bánni az előítéleteit, amikor látja, hogy mennyire kitartóan haladsz a céljaid felé. Ne pazarold az idődet agyalásra, csak tedd, amit a szíved diktál és az erődből kitelik.

Skorpió

Az érzelmeid a felszínhez közel kavarognak és hajlamos leszel érzékenységedben mások igényeit a magadé elé helyezni. A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy a saját céljaiddal kellene foglalkoznod most.

Nyilas

A Nap a legdinamikusabb szektorodba lép át a mai napon és érzed, hogy egy pozitív fázis veszi kezdetét. Olyan erős lesz a magabiztosságod, hogy ha valamely álmodat pontosan megnevesíted, akkor az elkövetkező hetekben valóra is válik.

Bak

Próbálj meg nem pazarló lenni a forrásaidat illetően. Az elmúlt hetekben nagyon társasági életet éltél és azt mondani, hogy nagylelkű voltál, nem elég erős kifejezés. Nem lehetsz mindenkinek támasza sem anyagilag, sem lelkileg.

Vízöntő

A Nap a legszociálisabb szektorodba lép be ma és szinte azonnal azon kapod magad, hogy tervet szövögetsz, hová menj és kit látogass meg. Ne akarj mindent egyszerre csinálni, mert kimeríted magad.

Halak

Békülj ki valakivel, akivel az elmúlt időszakban összekaptál. Visszatekintve nem volt nagy dolog az egész, főleg nem olyan szintű, hogy azért a barátságotokat kellene feláldozni. Kérj bocsánatot és lépjetek túl rajta közösen. (via tudasfaja.com)

Címlapkép: 123rf.com

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények