Belföld

Miskolczi Lászlót támogatja Szolnokon a Momentum

A 2024-és önkormányzati választásokon Miskolczi László fog indulni a Momentum polgármesterjelöltjeként Szolnokon. Ezt Miskolczi és Gelencsér Ferenc, a Momentum elnök-frakcióvezetője a Facebookon jelentették be.

A bejelentésről szóló videóban Gelencsér kiemelte:

„A Momentumban országszerte és az Európai Unióban is azért dolgozunk, hogy igazságos, emberközpontú és zöld Magyarországot építsünk. A Holnap Magyarországát. Ehhez pedig a helyi problémák valódi megoldására van szükség, hogy eljöhessen az őszinte önkormányzatok korszaka. A Holnap Magyarországához azonban a Holnap Vezetőire van szükség. Miskolczi László egy ilyen vezető.”

Miskolczi szerint a kormány hibájából Szolnok is tapasztalt már eleget és a város turisztikai lehetőségei kihasználatlanok.

„A Hetényi Géza kórházban tapasztalt problémák, a rossz közbiztonság és a szemetes, elhanyagolt közterületek a szolnokiak életet nehezítik. Én 45 éve itt élek Szolnokon és hiszem, hogy közösen egy olyan várost tudunk építeni, amelyet minden szolnoki megérdemel”

– mondta Miskolczi.

A Momentum polgármesterjelöltje a hétvégén vehette át a Pro Vita díjat és az “Az élet mentésében tanúsított példamutató magatartásért” járó erkölcsi elismerést, amelyet azon emberek kaphatják, akik önzetlen módon szeretteiknek adományozták egyik veséjüket vagy májuk egy darabját.

A díjról szóló bejegyzését ITT érik el.

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?