Pletykafészek

Miért érdekesek a kék szemű emberek? Ez sok mindent elárul!

A kék szemű emberek sokkal vonzóbbak, mint a barna, vagy fekete szeműek. Főleg, hogy a kék szem általában szőke hajjal is társul. De vajon miért ennyire érdekes a kék szemű emberek?

Tudományosan bizonyították, hogy a szem színéből bizonyos lelki tulajdonságok, jellemvonások, és az egészségügyi állapot is kiolvasható. Kutatások alapján bizonyították, hogy minden ember közös őse egykor egy kék szemű volt, és ebből genetikai mutáció által alakult ki a többi szemszín.

1.A kék szem nagyon vonzó

A kék szemű férfiak legtöbb esetben a kék szemű nőkhöz vonzódnak. Egy kutatásban számtalan gyönyörű nőt mutattak kék szemű férfiaknak, de ők minden esetben csak kék szemű nők mellett tették le a voksukat. Egyesek szerint ez lehet evolúciós választás, vagy csupán azt szeretnék, hogy a kék szem egészen biztosan tovább öröklődjön.

2.A kék szemű emberek jobban bírják a fájdalmat

A világos, vagy kék szemű nők sokkal jobban tűrik a szülési fájdalmakat, mint a sötétebb szemszínű hölgyek. A kékszemű emberek kevésbé szoronganak, nem depressziósak, és igen ritkán van rossz kedvük.

3.A kék szemű emberek sikeresebbek

Felmérések alapján bizonyították, hogy a kék szemű emberek sokkal kitartóbbak, és célorientáltabbak. Amit a fejükbe vesznek, azt meg is valósítják, ezért sokkal sikeresebbek, mint a barna, zöld vagy fekete szemszínű emberek. (via tudasfaja.com)

Fotó: Pixabay

 

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények