Belpol

Máris újabb tüntetés szerveződik jövő hét szerdára

Az Országos Közös Akarat, a Civil Bázis és az Egységes Diákfront újabb tüntetést szervez 2024. február 21-ére, szerdára. A tervek szerint a Szent Gellért térről vonulnak majd a Miniszterelnöki Hivatalhoz – Írja az index.hu.

Ennyi nem elég! El a kezekkel a gyerekektől! címmel szervez szolidaritási fáklyás tüntetést az Országos Közös Akarat, a Civil Bázis és az Egységes Diákfront 2024. február 21-én, szerdán, 17 órára. A tervek szerint

A SZENT GELLÉRT TÉRRŐL INDUL A MENET, ÉS A MINISZTERELNÖKI HIVATALHOZ VONULNAK A DEMONSTRÁLÓK.

Mint írják, az elmúlt hetekben szinte az egész társadalom megmozdult, és olyanok is hangot adtak együttérzésüknek, felháborodásuknak, akik eddig hallgattak, pedig az Országos Közös Akarat (OKA) közössége számtalan alkalommal szólt, kiabált, hogy nagy baj van.

A lemondások, törvények piszkálása mit sem ér, nem oldja meg a gyerekek biztonságát! Most ismét kiállunk a bántalmazott fiatalok mellett, követeljük a bűnösök megnevezését, a gyermekek védelmét! Takarodjanak a közéletből a gyerekek, a fiatalok és közös hazánk megrontói! Gyújtsuk meg fáklyáinkat, gyújtsuk meg a szolidaritás, a szeretet és a felháborodás tüzét! Világítsunk a gonoszságra, védjük meg a gyerekeket!

– áll az esemény leírásában.

A szervezők számítanak a hírességek, az influenszerek és a pedagógusok részvételére is, akiknek egy nyílt levelet is írtak. (via index.hu)

Fotó: MTI

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük