Belpol

A gyermekeit sem kímélte Magyar Péter

Varga Judit nagyobbik fia még egy hetet sem akart eltölteni az apjánál a szülők különköltözése után.

Magyar Péter a saját gyermekeinek is súlyos lelki traumát okozott

– derül ki abból az interjúból, amit a férfi volt felesége, Varga Judit adott Hajdú Péternek a minap.

 – Még nagyobb fájdalmat okozott, hogy a gyerekkel elkezdte ugyanazt csinálni, mint velem. Nem tudott szegény gyerek úgy viselkedni, vagy úgy megszólalni, hogy ne kapta volna a verbális abúzust az apjától – idézte fel az egykori igazságügyi miniszter. Szavai szerint mióta tavaly márciusban különköltöztek Magyarral, a nagyobbik fia még csak egy hetet sem kívánt eltölteni az apjánál.

– Néha még én kérem (a fiam), hogy tartsa a kapcsolatot és menjenek el ebédelni, de ez is mindig konfliktusokba fullad – számolt be róla Varga Judit, aki arról is kendőzetlenül beszélt, hogy Magyar Péter mindennapi jelenlétének hiánya jótékony hatással volt a család életére:

Fantasztikus élmény volt újra visszanyerni azt az énemet, aki voltam azelőtt, hogy ezt a szörnyeteget megismertem 25 éves koromban. A gyerekeimen is zongorázni lehet a különbséget, most már látják, hogy a mama egyébként kicsoda. Hogy a mama egy nyugodt ember, aki nem állandóan sír, hisztizik, vagy otthon üvöltözik, mert nem bírja elviselni ezt a terrort

(via magyarnemzet.hu)

Fotó: MTI/Lakatos Péter

 

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények