Belföld

Kunhalmi Ágnes: A „konzultációs” kérdőívek csak a kormány propagandacéljait szolgálják, a választási kampány részét képezik, ezúttal is közpénzből

Az MSZP elsőként csatlakozott az aHang és az Egységes Diákfront kezdeményezéséhez, irodáink közül több mint 80-at megnyitottunk, hogy bárki leadhassa a kitöltetlen konzultációs kérdőíveket – tájékoztatta a Közbeszédet Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő, az MSZP társelnöke.

“Felháborító és egyben önleleplező lépés a Fidesz részéről, hogy a konzultációs folyamat lezárulta előtt fog szavazni az Országgyűlés a szuverenitásvédelmi törvénycsomagról. Ez is alátámasztja azt, hogy a kormánypártokat nem érdekli a magyar emberek véleménye. A konzultációs folyamat célja csak a megtévesztés és a figyelemelterelés” – fogalmazott Kunhalmi.

Hozzátette: “Az MSZP korábban is azt az álláspontot képviselte, hogy a „konzultációs” kérdőívek csak a kormány propagandacéljait szolgálják, a választási kampány részét képezik, ezúttal is közpénzből. A magyarokat a saját pénzükből próbálják manipulálni, miközben számos valós kérdésben nem lehet véleményt nyilvánítani, az igazi közös ügyekről nem engednek népszavazást tartani, propaganda van, normális oktatás nincs”.

Címlapkép: Facebook

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük