Belpol

Közös tüntetést szervez a közvetlen elnökválasztás mellett a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd-ZÖLDEK

Közös tüntetést szervez a Demokratikus Koalíció, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd-ZÖLDEK a közvetlen köztársaságielnök-választás mellett február 25-én a Parlament elé. Másnap, február 26-án kezdődik az Országgyűlés tavaszi időszaka, amelyben Novák Katalin lemondásáról is szavazni fognak – tájékoztatta a Közbeszédet az MSZP Sajtóosztálya.

A tüntetést szervező pártok szerint nem szabad hagyni, hogy megint Orbán Viktor döntsön, és újra egy olyan köztársasági elnököt juttasson az államfői székbe, aki pedofilsegítő bűnözőnek ad elnöki kegyelmet. Ezért Orbán és a fideszes parlamenti képviselők helyett a magyar embereknek kell dönteniük a következő államfő személyéről, méghozzá közvetlen elnökválasztás útján.

Február 25-én azért fognak össze az ellenzéki pártok, azért várnak minden jóérzésű magyart a Parlament elé, hogy együtt követeljük: végre az emberek döntsenek az új köztársasági elnökről! Söpörjük ki Orbán pedofilhálózatát a Parlamentből, a Karmelita kolostorból és a Sándor-palotából egyaránt, és védjük meg a gyerekeinket, az unokáinkat az orbáni pedofilhálózattól.

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük