Belföld

Kerpel-Fronius Gábort indítja az V. kerületben a Momentum

Jelenlegi főpolgármester-helyettesét, Kerpel-Fronius Gábort indítja a Momentum polgármesterjelöltnek Budapesten az V. kerületben – tájékoztatta a Közbeszédet a Momentum sajtóosztálya.

Mondjuk ki az igazságot: az V. kerületnek új vezetésre van szüksége. Ha a Fidesz játszótere marad a Belváros, akkor továbbra is a kiváltságos kevesek érdeke fog érvényesülni. Nyissunk új fejezetet a Belvárosban!” – mondja a bejelentéséről szóló videójában Kerpel-Fronius és kiemeli, hogy polgármesterként az otthonosság, az átláthatóság és a szolidaritás lennének vezérelvei.

A videóban a főpolgármester-helyettes és Gelencsér Ferenc mellett megszólal Soproni Tamás, Terézváros momentumos polgármestere is, akik elmondják, hogy Kerpel-Fronius  elhivatottsága és szakértelme megkérdőjelezhetetlen. „A hatalom maga és az emberek közé kordont vont, magyar és magyar közé is mély árkokat ásott, a budapestieket pedig bünteti és sarcolja. Éppen ezért 2024-ben meg kell védenünk a szabad kerületeket Budapesten és komolyan vehető alternatívát kell kínálnunk azon városrészek számára is, ahol jelenleg még a Fidesz kormányoz. Kerpel-Fronius Gábor egy ilyen jelölt a Belvárosban” – hangzik el a bejelentésben.

Fotó: Momentum

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?