Belföld

Itt a pontos dátum – Ekkor kezdődik a tavasz

A mai napon pára- és ködfoltok jellemzik a reggelt, de ezek a délelőtti órákban fokozatosan feloszlanak. Északnyugat felől azonban erős felhőzet terül el, és estétől szórványos eső, zápor várható.

Az északnyugati szél is megerősödik, ezért érdemes készülni az időjárási változásokra. A hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Csütörtökön a nap párával és ködfoltokkal indul, majd ezek feloszlása után újra erősödik a felhőzet északnyugat felől. Az esti óráktól ismét szórványos eső, zápor kialakulhat. Az északnyugati szél továbbra is erős marad, és a hőmérséklet hasonlóan alakul, 5 és 10 fok között mozog.

A pénteki időjárás ismét változékony lesz, napközben változóan felhős ég várható, majd az esti órákban ismét szórványos esők kialakulhatnak. A délnyugati és északnyugati szél továbbra is erős marad, és a hőmérséklet +7 fok körül alakul.

A hétvégére ismét szeles és változékony időjárás várható. Az erősen felhős égből elszórtan előfordulhatnak záporok, és az északnyugati szél egész hétvégén erős marad, néhol viharos lökéseket is tapasztalhatunk.

A hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul, így a hétvége kora tavaszias hangulatban telik majd. Érdemes követni az időjárásfrissítéseket, és felkészülni az esetleges változásokra a hétvége előtt. ( via Tudásfája)

Fotó: Pixabay

Ezeket olvasta már?

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?