Belföld

OTP-s vagy? Ha te is szoktál pénzt utalni, erre készülj fel!

Az OTP Bank 2024. január 24-től bevezeti a lakossági ügyfelek napi átutalási limitjének módosítását a régi OTPdirekt online felületen.

A pénzintézet közleménye szerint ezen a felületen keresztül a lakossági ügyfelek legfeljebb napi egymillió forint értékű átutalást indíthatnak. A változtatásról a Portfolio hozta nyilvánosságra.

A korlátozás lépése azonban nem érinti a saját számlák közötti pénzmozgásokat, tehát az ügyfelek továbbra is szabadon végezhetik ezeket az átutalásokat a régi felületen keresztül.

Az OTP Bank azt javasolja azoknak az ügyfeleknek, akik 1 millió forintnál nagyobb összeget szeretnének átutalni, hogy inkább az új OTP InternetBank vagy az OTP MobilBank szolgáltatásait vegyék igénybe.

Az új internet- és mobilbankba való regisztráció rendkívül egyszerű a régi netbankos felületről, a bank főoldaláról vagy a mobilalkalmazás letöltésekor.

A bank hangsúlyozza, hogy az új szolgáltatásokra történő regisztráció a jelenlegi felhasználóknak könnyen elérhető, és segítségével gyorsan át lehet térni az új platformok használatára.

Azok az ügyfelek, akik ideiglenesen nem kívánják vagy nem tudják regisztrálni magukat az új szolgáltatásokra, továbbra is lehetőséget kapnak a napi átutalási limit ideiglenes módosítására.

Ezen lépéssel az OTP Bank elsősorban arra bátorítja ügyfeleit, hogy a modern, fejlett internetes és mobilbanki megoldásait vegyék igénybe, amelyek kényelmesebb, biztonságosabb és sokoldalúbb pénzügyi élményt nyújtanak.

A digitális átállás a pénzintézet szemszögéből további hatékony és fejlesztésre alkalmas megoldásokat hozhat, míg az ügyfelek részéről a gyors és egyszerű online banki ügyintézés előnyeivel járhat. (via Tudásfája)

 

Fotó: Pixabay

Ezeket olvasta már?

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük