Pletykafészek

Ez a 3 csillagjegy számíthat hatalmas pénzgyarapodásra októberben – Te köztük vagy?

Októberben sem hagyják cserben a csillagok a jegyek szülötteit, ami a pénzügyeket illeti. 3 csillagjegy hatalmas változásokra számíthat ezen a téren ebben a hónapban! Lássuk Fortuna mely jegyekhez lesz a legkedvezőbb 2023 októberében, kiknek kedvez majd a szerencse az anyagi javakat tekintve!

Rák

Mindenképpen összegezd az év eddigi eseményeit, jelenlegi helyzetedet, vedd figyelembe azt, hogy mennyit költhetsz, és mire, miként, hol tudsz spórolni, mit tehetsz a fejlődésedért. Van esetleg kölcsönöd?

Ha igen, mennyi, és tudsz-e rajta valamit faragni? Van-e hónapok óta elhúzódó elmaradásod, az hogy jött össze? Mi az, ami szerinted növelhetné pénztárcád tartalmát? A megoldás ott van a szemed előtt.

Skorpió

Ne légy haszontalan, állj a sarkadra, és kezdj el dolgozni a szebb és jobb jövő érdekében. Fontos, hogy a nagy döntések helyett inkább kisebb lépésekben haladj előre, mindeközben, tűzz ki új célokat magad elé, és törekedj arra, hogy mihamarabb elérd őket.

Az új ötletek és az aktív cselekedetek vihetnek előre, és növelhetik meg a bevételeidet is. Alkoss valami olyat, amit eddig még soha!

Halak

Október hava tartogat néhány váratlan kiadást, amiket nem valószínű, hogy el tudsz kerülni, ugyanakkor jó hír, hogy a sors később mindenért kárpótol. Ami kiáramlik, az majd másik vonalon vissza is jön.

Ezek a kiadások, főként, a háztartással, az otthonoddal fognak összefüggeni, ezért nagyon fontos, hogy jól és megfontoltan hozz döntéseket!

(tudasfaja)

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?