Belföld

IDŐJÁRÁS: A bolondját járatják velünk az égiek: nézze, mi várható ma

Kedden időjárásunkban a reggeli és a délelőtti órákban a pára-, illetve ködfoltok feloszlását követően napos, fátyolfelhős idő várható, de északkeleten gomolyfelhők is képződhetnek, illetve délután északnyugat felől átmenetileg megvastagszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. A délnyugati szél a Fertő térségében megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul. Késő estére -1 és +8 fok közé hűl le a levegő.

Délután pedig a pára-, illetve ködfoltok feloszlását követően napos, fátyolfelhős idő várható, de északkeleten gomolyfelhők is képződhetnek, illetve délután északnyugat felől átmenetileg megvastagszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. A délnyugati szél a Fertő térségében megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul. Késő estére -1 és +8 fok közé hűl le a levegő.

Az esti órákra a vastagabb felhők délkelet felé levonulnak, és kiderül az ég. Hajnalra párássá válhat a levegő, foltokban köd is képződhet. Csapadék nem várható. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +6 fok között várható, de a hidegre érzékeny helyeken ennél hidegebb is lehet – írja a met.hu.

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?