Belföld

Ennyi volt? Úgy látszik, már a Fidesznek is elege van Tóth Gabiból… Élet a NER kegyei után

Pedig még mindig Krausz felesége.

Napok óta áll a bál a magyar bulvárvilágban, miután kiderült, hogy a keresztény-konzervatív értékeket hirdető NER-énekesnő Tóth Gabi az egyik fiatal táncosával csalja a férjét.

A megcsalás lelepleződéséig Tóth a Novák Katalinhoz kötődő család.hu nevű fideszes propagandaoldalon vezetett blogot, ahol szintén a család szentségéről papolt, és arról magyarázott, hogy az őt kritizálók „keresztényüldözők”.

A NER-celebnő férje, Krausz Gábor azóta elköltözött a közösen csinosítgatott szentendrei házukból, ahová Tóth a hírek szerint már be is költöztette friss szeretőjét.

Bár a válás még hivatalosan nem történt meg, Tóth máris eldobta magától férje nevét: személyes Facebook-profilján, ahol eddig a Krausz-Tóth Gabriella nevet viselte, most már csak a Tóth Gabriella nevet használja – szúrta ki a Blikk. (via valodihirek.hu)

A jelek szerint a Fidesz nem szándékozik védeni Tóth Gabit, legalábbis ezt bizonyítja, hogy egy népszerű propagandista, Ábrahám Róbert egy videóban élesen elhatárolódott tőle.

A Blikk által kiszúrt videóban Ábrahám úgy fogalmaz:

„Tóth Gabit most nekem sajnálnom kellene? Jó viszonyban vagyunk Gabival, a férjével, Krausszal is. Nagyon sokszor kiálltam és megvédtem Gabit, amikor azért támadták, amiért a másik oldalon színészeket, énekeseket, hírességeket az égig emelnek.

De miért kellene sajnálnom, hogy egy ilyen helyzetben rajta köszörülik a nyelvüket, álszentnek nevezik és gúnyolódnak ezen a jelenségen, amikor azzal a csávóval mutatkozik pár nappal később, akivel megcsalta a férjét? Ezen mit kellene sajnálnom?

Gabinak meg kellene tanulnia felelősséget vállalni a tetteiért, és nem mindig abban a kényelmes áldozati pózban mondani, hogy jaj, mindenki ellenem van, mindenki bánt. Amikor ennek volt igazságalapja, akkor mindenki, aki tehette, kiállt mellette.

De egy ilyen helyzeten nincs mit védeni, itt nem ő az áldozat, hanem a kislánya és Krausz az áldozat. Ez ennyire pofonegyszerű”

– fejtette ki Ábrahám, hozzátéve: az énekesnőnek eleve nem kellett volna feladni a rockermeggyőződését, mert azzal együtt is elhitték volna, hogy jó keresztény.

„Én akkor is elhittem volna, hogy keresztény meggyőződésű csaj, ha megmarad abban a karakterben, amiben mindenki megismerte és megszerette. (…) Joggal nevezik álszentnek, mert az.”

Ha tetszett a cikk és érdekesnek találta, kérjük, hogy ossza meg ismerőseivel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük