Belföld

Életbe lépett a Lidl, a Penny és az Aldi üzleteiben – Minden vásárlót érint, ha ott vásárol

Nyakig gázolunk a nyárban, és a hőség egyre elviselhetetlenebb. Ám a legmelegebb évszak nemcsak a hűsölésről és a tengerparti napozásról szól – a legelszántabb kempingezőket ugyanis még a nagy meleg sem tántoríthatja el egy hétvégi kikapcsolódástól.

Sőt, nyugodtan mondhatjuk: ez a tevékenység éppúgy jelenthet egy könnyed hétvégi kalandot a fák árnyékában, mint próbatételt akár extrém körülmények között. Szerencsére a héten a LIDL, a TESCO és a PENNY is több olyan eszközt kínál, amely egy hétvégi családi kempingezés elengedhetetlen kelléke lehet.

Akciós Kemping-Felszerelések a Legnagyobb Áruházakban

Ebben a cikkben a héten akciósan elérhető kemping-felszereléseket és kiegészítőket (az élelmiszereket is beleértve) kutattuk fel a legnagyobb magyar üzletláncoknál.

Hűtőtáska

A nyári melegben elengedhetetlen egy jó hűtőtáska, amely frissen tartja az ételeket és italokat. A LIDL-ben mindössze 2000 Ft-ot kell kifizetni az akciózott hűtőtáskáért, amely opcionálisan 22x25x12 vagy 14x34x12 cm méretű. Beépített, fagyasztható hűtőgél tartja hidegen a benne tárolt ételeket és italokat.

Ugyanez a termék a rivális TESCO-ban triplaennyibe kerül (klubkártyával csak dupla), ám a mérete is észrevehetően nagyobb. A PENNY-ben a közepes méret közepes árú, 4200 Ft, ám egyedül ők kínálnak belőle hátizsák-verziót is.

Túrahátizsák

Egy jó hátizsák még a legegyszerűbb kirándulásoknak is az alapfeltétele. Elengedhetetlen, hogy kényelmesen elférjen minden cuccunk a táskánkban, hiszen sok esetben tényleg csak arra hagyatkozhatunk, amit magunkkal vittünk.

A PENNY-ben a 30 literes, sokzsebes hátizsák klubkártya nélkül 5000 Ft, klubkártyával viszont csak 4000 forintba kerül. A TESCO-ban jelenleg csak PES-hátizsák elérhető, míg a LIDL-ben nem szerepel hátizsák az akciós kínálatban.

Kemping kiegészítők

A konszolidáltabb túrázók számára kitalált strandsátor is egyedül a PENNY-ben elérhető, amely 4000 forintért vásárolható meg, igaz, klubkártyával már 3000-ért is. A TESCO-ban elérhető háromlábú összecsukható kempingszék 2800 illetve 1900 Ft-ért, valamint kempingasztalt is találunk 6000 vagy 4100 forint ellenében, klubkártya meglététől függően.

Az ALDI-ban vasárnaptól lesz elérhető többféle hálózsák választható színben, 10 000 forintért, valamint összecsukható túrabotot is találunk a kínálatukban akciósan, egy párat 7000 Ft-ért lehet hazavinni, ráadásul a termékre három év jótállás is vonatkozik.

Végül, a német üzletláncnál elérhető klasszikus kempingfelszerelés is, úgy mint zsebkés, multifunkciós szerszám 11 különböző beépített eszközzel, vagy kempingevőeszközök.

Kerékpár kiegészítők

A kerékpározás vonzó opció lehet a családok számára, így fontos az odajutás is. A LIDL ezen a héten egész csomó kerékpáros kiegészítőt kínál akciósan, mint bukósisakot (5555 Ft), sportszemüveget (4000 Ft), kerékpárnyerget (3000 Ft), vagy bicajra való LED-es lámpát (6000 Ft).

Étkezés és kiegészítők

A TESCO kínálatában a grill sajt, kolbász és gomba borsos áron kaphatók, még kedvezményekkel sem lehet 1000 Ft alatti terméket kifogni, de van, ami 3000 Ft-nál is többe kerül. Az AUCHAN akciósan 699 Ft-ért korrekt grillkolbász csomagot kínál BBQ, magyaros, jalapeno vagy lime-chili ízben.

Elérhető továbbá hozzá való hot-dog kifli és hamburgerzsemle, szintén akciós áron. A SPAR-ban ezen a héten saját márkás ragukat és mártásokat 20%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni. Az ALDI kapható grill-sütőtálca csomag 3500 forintért.

A SPAR-ban a legérdemesebb betárazni néhány csomag sört, hiszen az üzleteikben most akciós a Dreher, a Gösser, a Borsodi, a Kőbányai és a Peroni is, sőt a Zipfer-t brutális kedvezménnyel lehet megvásárolni, mert minden második termékre 72%-os kedvezmény érvényes.

Összességében, ha valaki rövid távon kirándulást tervez, és nem akarja túlgondolni, érdemes lehet megfontolni ezeket a termékeket, kiváltképp a használati tárgyakat, hiszen egyértelműen szezonális termékekről van szó, amelyek az év más szakaszában nem biztos, hogy felbukkannak az áruházak polcain, ráadásul a professzionális boltoknál valószínűleg olcsóbban is hozzájuk lehet jutni.

Ha fontos, hogy a leghamarabb hozzájuss a legjobb akciós termékekhez, keresd fel a Pénzcentrum akciós újságfigyelőjét, amely egy helyen gyűjti össze az összes létező áruház aktuálisan kedvező ajánlatait.

Ezeket olvasta már?

Fotó: Pixabay

(via tudasfaja.com)

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük