Belpol

Egy lerágott csontot vittek Rogán Cecília irodájához

Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke keddi parlamenti bizottsági meghallgatásán Tordai Bence, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettesének kérdésére lerágott csontnak nevezete a Völner–Schadl-ügyet.

Válaszul erre pénteken egy lerágott csirkecsontot akasztottak propagandaminiszter korábbi felesége, Rogán Cecília médiaügynöksége budapesti irodájának kerítésére – tudatta a Közbeszéddel Gulyás Balázs lapja, a Gulyáságyú Média.

Az akciót az Újratervezés Civil Mozgalom aktivistái, Keresztény Zoltán és Gaál Tamás követték el, akik az elmúlt hónapokban több hasonlót hajtottak már végre. Az I. kerületi Naphegyen található irodaház, melynek kerítésére kihelyezték a lerágott csontot és egy kis üzenetet, annak a Nakama & Partners nevű médiavállalatnak ad helyet, melyet Rogán Cecília az egykori manökennel, Sarka Katával együtt tulajdonol.

Az csirkecsontos akciót kivitelező aktivisták úgy nyilatkoztak a Gulyáságyú Médiának, hogy egyrészt az ihlette meg őket, hogy „Rogán úr a héten lerágott csontnak titulálta a Schadl-Völner ügyet”, valamint olyan információt kaptak, hogy az érintett épületben található „propaganda-boszorkánykonyhájában” készül a legszennyesebb propaganda.

Címlapkép: Gulyáságyú Média

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?