Belpol

Dobrev Klára mutatta be az ellenzék közös polgármesterjelöltjét Pápán – videóval

Grőber Attila a DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Közösen Pápáért Egyesület polgármesterjelöltje Pápán, akit Dobrev Klára árnyékminiszterelnök, a DK EP-képviselője mutatott be szombati sajtótájékoztatóján Pápán, erről a DK Sajtóirodája tájékoztatta a Közbeszédet.

Dobrev sajtóközleményében elmondta, hogy Grőber Attila az egyetlen garancia arra, hogy megválasztása esetén újra induljon Pápa fejlődése, és hosszú idő után kimozduljon a város tetszhalott állapotából.

Hangsúlyozta, hogy egyebek mellett Grőber Attila újra fogja indítani az “Orbán-kormány által leállított iskolafelújítás programot, valamint a pápai önkormányzat balatoni táborának felújítását”.

Grőber Attila nemcsak a város régóta igényelt felújításait tűzte ki célul: Grőber Attila fogja fejleszteni Pápa szociális ellátását, valamint bővíteni a helyi idősotthonok férőhelyeit.

– tette hozzá.

A DK közleményében leírta, hogy Dobrev Klárával együttműködve fogja elindítani Pápán az Árnyékkormány panelprogramját, hogy a rezsiszámlák végre megfizethetőek legyenek, illetve a kormányváltás után Pápán is elindul az Árnyékkormány megújuló energiákkal kapcsolatos programja, amivel önellátóvá tenné a várost és az otthonokat.

A párt leszögezte, hogy Grőber Attila a helyi diákok támogatása mellett is kiáll, mindemellett ifjúsági központtá fogja alakítani a helyi pedagógus művelődési házat.

Fotó: DK sajtótájékoztató/Közbeszéd képernyőfelvétel

Cikkajánló:

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük