Belpol

DK: Minket nem tud elhallgattatni az Állami Számvevőszék pártállami büntetése

Az Orbán-rendszer ökleként eljáró Állami Számvevőszéktől közel 90 millió forintos bírságra számíthat a Demokratikus Koalíció, annak ellenére, hogy soha nem kért, nem kapott és nem használt fel külföldről származó pénzügyi támogatást – tájékoztatta a Közbeszédet a DK Sajtóirodája.

A fentiek miatt szerintük teljesen nyilvánvaló, hogy az Állami Számvevőszék pártállami döntését felhasználva Orbán Viktor el akarja hallgattatni a Demokratikus Koalíciót, amely szociáldemokrata pártként a milliárdos elitet és a külföldi nagyvállalatokat kiszolgáló Orbán-kormány ellen küzd.

Mint azt a párt közleményében megfogalmazta, Magyarország legnagyobb ellenzéki közösségét azonban nem lehet elhallgattatni, más fából faragtak minket, ezért le fogjuk győzni Orbán Viktort.

A DK emlékeztetett, ezért állítottuk fel Dobrev Klára vezetésével a magyar történelem első Árnyékkormányát, amely szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után.

Tájékoztatásuk szerint a fideszes milliárdosok és a profithajhász nagyvállalatok kiszolgálása helyett európai béreket és nyugdíjakat, erős állami egészségügyet és oktatást, egy igazságos és európai Magyarországot akarnak.

Címlapkép: kormany.hu

Toók László Flórián

Toók László Flórián, újságíró, szerkesztő-riporter.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük