Vélemény

Bedő Dávid: a megélhetési válság az Orbán-kormány hibája

Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese a Magyar Hang oldalán jelentetett meg publicisztikát Magyarország gazdasági helyzetével és a Momentum jelenleg is futó gazdasági kampányával kapcsolatban.

Írásában a Momentum politikusa kiemeli, hogy pártja feladata, hogy eljuttassa a választóknak azt az üzenetet, hogy a kialakult helyzet az Orbán-kormány hibája. „A megélhetési válság hónapról hónapra egyre súlyosabb Magyarországon. A fizetések értéke csökken, a béremelések nem tudják követni az árak emelkedését. Ezért aztán a magyarok többsége minden hónapban egyre kevesebbet tud vásárolni a boltokban. El kell vinnünk az igazságot azokhoz, akik a bőrükön érzik a válságot, de a Fidesz azzal áltatja őket, hogy erről külső erők tehetnek. El kell vinnünk az igazságot hozzájuk: a Fidesz a felelős a Magyarországot sújtó válságért és annak megoldatlanságáért” – írja Bedő.

A frakcióvezető-helyettes szerint a Momentum ellenzékből nem tudja megoldani a válságot, de nem is erre kapott felhatalmazást, hanem arra, hogy rámutassanak a Fidesz hazugságaira, hibáira és felelősségére. „Az elkövetkező hetekben és hónapokban minden politikusunk, minden aktivistánk és minden helyi szervezetünk azon fog dolgozni, hogy Magyarország legtávolabbi szegletébe is elvigye az igazságot: a Fidesz a felelős a válságért” – teszi hozzá.

A teljes írást a Magyar Hangon olvashatják.

Kép: Kovács Tamás/MTI

Ha tetszett a cikk és érdekesnek találta, kérjük, hogy ossza meg ismerőseivel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük