Belföld

A fideszesek így mossák le a gyalázatot március 15-én: „húzzál a f*szomba, húzzál a g*cibe innen, jó?” – videóval

Leköpték Bedő Dávidot, a Momentum országgyűlési frakcióvezetőjét és letépték a kokárdáját március 15-én, pedig csak egyetlen kérdést szeretett volna Orosz Annával, a Momentum frakcióvezető-helyettesével feltenni Bayer Zsoltnak. A kérdés az lett volna, hogy szerinte ki a valódi felelős a pedofilbotrányban – tájékoztatta a Közbeszédet Varsányi Áron, a Momentum Mozgalom szóvivője.

A Momentum közleményében úgy fogalmazott, “Orbán Viktor beszéde után a közelben ugyanis összeültek a hatalom gyűlöletkeltő propagandistái, hogy tovább uszítsanak és hazudozzanak. Ott volt Bayer Zsolt is, talán a legfőbb propagandista, ezért a Momentum politikusai úgy döntöttek, hogy visznek neki egy pólót, rajta egyetlen kérdéssel: ki a valódi felelős?”

“Ezeket a pólókat hordják a pedofilbotrány óta a Momentum parlamenti képviselői az ülésteremben, hogy végre valódi válaszokat kapjunk” – írták közleményükben.

A pólót nem sikerült átadni, mert a verőember Bede Zsolt az útjukat állta, kitépte a pólót, majd pedig letépte Bedő Dávid kokárdáját és le is köpte őt.

A Momentum szerint ez a hatalom valódi arca.

Címlapkép: Bedő Dávid videófelvétel

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.