Belpol

A DK úgy tudja, Áder János testvére tudott a bicskei pedofil igazgatóról, mégsem tett semmit – videóval

Tarlós István főpolgármestersége alatt a bicskei gyermekotthon két dolgozója már 2011-ben elmondta a Fővárosnak, hogy a gyermekotthon igazgatója zaklathatja a gyerekeket, mégsem történt semmi – tájékoztatta a Közbeszédet Gy. Németh Erzsébet, a DK országgyűlési képviselője, a párt alelnöke.

A DK-s politikus elmondta, hogy “az ügy eljutott a Főváros Oktatási, Gyermek- és Ifjúságvédelmi Főosztályához, melynek akkori vezetője Pölöskei Gáborné Áder Annamária volt, Áder János testvére. Neki tudnia kellett arról, hogy mit csinál az igazgató a bicskei gyermekotthonban lakó gyerekekkel, mégsem tett semmit, ezért a pedofil igazgató még 5 éven át zaklathatta a rá bízott gyerekeket. Pölöskei Gáborné Áder Annamáriát a hallgatása után előléptették, Balog Zoltánnak lett az államtitkára”.

A Demokratikus Koalíció szerint ez újabb bizonyíték az orbáni pedofilhálózat működésére. Az Orbán-rendszer a legmagasabb szinten fedezi, mosdatja, menti fel és tünteti ki a fideszes pedofilokat, a fideszes fővárosi vezetésben, a Sándor-palotában és az Igazságügyi Minisztériumban is, ahogy valószínűleg az államigazgatás minden szintjén.

A Demokratikus Koalíció azonnali választ követel Orbán Viktortól! Hány pedofilügynek kell még kihullania a szekrényből, hogy bevallja: egy egész hálózat védelmezi a fideszes pedofilokat az Orbán-rendszerben? – tette hozzá Gy. Németh.

Fotó: sajtótájékoztató/képernyőfelvétel

Kövessen bennünket a Facebookon is!

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?