Belpol

A DK-s Perlai Zoltán nyerte a hétvégi budafoki előválasztást

Perlai Zoltán, az ötpárti színekben induló DK-s jelölt nyerte meg a ma véget ért budafok-tétényi ellenzéki előválasztást – tájékoztatta a Közbeszédet a DK Sajtóirodája vasárnap délután.

Közleményében a  Demokratikus Koalíció minden budafok-tétényi ellenzéki polgárnak megköszönte a részvételét, bármely jelöltre is szavazott az előválasztáson.

“Köszönettel tartozunk az MSZP-nek, a Párbeszédnek, az LMP-nek és a Jobbiknak is, amiért Perlai Zoltán a közös jelöltünkként állhatott rajthoz. Június 9-én mindannyiunkra szükség lesz ahhoz, hogy a XXII. kerületben is legyőzzük a Fideszt” – írták.

A DK közleményében hitet tett amellett, hogy az ellenzéki előválasztásnak valójában nincsenek vesztesei, hiszen ez éppen arra szolgál, hogy a legesélyesebb jelölt induljon a Fidesz jelöltje ellen az önkormányzati választáson.

Gratulálnak Havasi Gábornak, a Momentum jelöltjének a tisztességes versengéshez, “végül természetesen gratulálunk Perlai Zoltánnak, az ellenzék közös polgármesterjelöltjének Budafok-Tétényben.”

Ez csak a kezdet, június 9-én folytatjuk – zárták a lapunknak küldött nyilatkozatot.

Címlapkép: Perlai Zoltán sajtótájékoztatója / Közbeszéd képernyőfelvétel

Támogasd a Közbeszédet. Köszönjük szépen!

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.