Pletykafészek

6 csillagjegy, akinek februárban fenekestül felfordul a magánélete

Ezek a csillagjegyek igazán szerencsések lesznek a szerelemben a februári hónapban!

Egyes csillagjegyek számára a február igencsak kellemes meglepetéseket tartogat, már ami a szerelmi ügyeket illeti. Aki szingliként tengette eddig az életét, most végre boldog, szerelmes és önfeledt pillanatokat élhet meg, de aki házasságról álmodozott, annak is teljesülhet a vágya.

Az Újhold, és a Bakban időző Vénusz igencsak szerencsét konstellációt alkot, a csillagok állása most kedvező lesz a szerelmi kívánságok beteljesülésére.

Rák

A Rák csillagjegy szülöttei igazi kényeztetésben részesülnek ebben a hónapban. Megértés és harmónia jellemzi a párkapcsolatukat, de az is lehetséges, hogy elérkezett az idő, hogy egy másik szintre lépjenek. Ha hosszútávra tervezel, most minden vágyad teljesülni fog. Ha viszont már egy ideje házasságban élsz, akkor sikerül újra felélesztenetek a szenvedély tüzét, és túlléptek a monoton hétköznapokon.

Oroszlán

Ha már egy ideje párkapcsolatban élsz, akkor itt az idő, hogy hivatalosan is megpecsételjétek szerelmeteket. Viszont, ha egy problémásabb, vitákkal teli évet zártatok, akkor jó, ha most alaposan átgondoljátok, hogy hogyan tovább. A február nagyobb változást tartogat számodra, de érdemes minden lépésedet jól megfontolnod. Ha egyedülálló vagy, és már egy ideje párkapcsolatra vágysz, akkor készülj fel, mert ebben a hónapban találkozni fogsz a nagy Ő-vel.

Szűz

Találkozni fogsz egy olyan személlyel, akit nagyon vonzónak tartasz. Flörtökben, és hódításokban gazdag napok, és hetek várnak rád, úgy fogod érezni magad, mint kamaszkorodban. Jót tesz neked ez a szerelmes időszak, két méterrel a Föld felett fogsz lebegni boldogságodban. Kezdetben csak egy kis kalandnak indul az egész, de közben egy igazi szerelmi kapcsolat kerekedik ki belőle. Ha már egy ideje házas vagy, vagy régóta stabil párkapcsolatban élsz, akkor lehetséges, hogy gyermekáldás elé néztek.

Mérleg

Ha Mérleg jegyben születtél, akkor nagy eséllyel számíthatsz egy új szerelem kialakulására ebben a hónapban. Vigyázz, mert akkor is könnyen kísértésbe eshetsz, ha már egy ideje párkapcsolatban élsz. A februári hónap mindenképp új érzelmi hullámokat tartogat a Mérleg csillagjegyű személyek számára, csak rajtad múlik, hogy hogyan bánsz velük. Ha már egy ideje szeretnél gyereket, ebben a hónapban most konkrétabban is átgondolhatod a dolgokat.

Bak

Eléggé racionális gondolkodású személy vagy, az érzelmek nem kapnak túlságosan nagy teret nálad. Ha eddig egyedülálló voltál, ebben a hónapban találkozni fogsz a nagy Ő-vel. Adj esélyt a szerelemnek, engedd át magad a felhőtlen, rózsaszín érzésnek. Ha már egy ideje párkapcsolatban élsz, akkor új fejezet kezdődik az életedben.

Vízöntő

Egy új kapcsolat kezdődik az életedben, egy olyan személlyel fogsz megismerkedni, aki az egész szemléletmódodra hatással lesz. Viszont, ha hosszú ideje már komolyabb párkapcsolatban élsz, akkor készülj fel, mert új szintet fogtok meglépni, ami igencsak jó hatással lesz a kissé monotonná vált szerelmi életedre. (via tudasfaja.com)

Fotó: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?