Pletykafészek

3 csillagjegy, akiknek a legnagyobb álma valóra fog válni 2024. áprilisáig

Ideje megtenni az utolsó nagy erőfeszítéseket, legyen szó szerelemről, utazásról, karrierről vagy pénzről, mert több csillagjegynek is áll a zászló.

Egy dolog, ami fontos az álmokkal kapcsolatban, hogy nem mindegy, hogy alvási képekről vagy ébrenléti reményekről van szó. Ahhoz, hogy egy utóbbi álom valóra váljon, lehetségesnek kell lennie. Mi vagyunk azok, akik valóra váltják az álmainkat. Noha ez nem tűnik olyan egyszerűnek, mintha egy lámpásban élő dzsinn tenné, aki hirtelen teljesíti a kívánságokat, erőfeszítéseink és kitartásunk igenis csodákra képes.

Bika

Elérte azt a pontot, ahol már nem akar lemondani a csodálatos dologról, amiben része lehetne. Ettől a pillanattól megmutatja magának, hogy az álmai nem üres dolgok, amelyekhez ragaszkodik, hátha egyszer valaki más valóra váltja őket, hanem cselekedik. Itt az idő, a jelen, amikor merésznek kell lenni és kockázatot kell vállalni. Ha a Bika csillagjegyű összpontosít a vörös kendőre, a célra, ezúttal nem trafál mellé.

Ikrek

csillagjegy ráébred, hogy az a kemény munka, amit az öngyógyításba és önfejlesztésbe fektetett, most megtérül és nyilvánvaló módja lesz annak, hogy legyőzze élete negatívumait egyszer s mindenkorra. Az Ikrek rádöbbennek, hogy az álom valóra váltásához nincs céldátum, már meg is teremtették, manifesztálták azt, amire vágytak. Bízhatnak a jövőben, jól érezhetik magukat a bőrükben, mert a beteljesülés már itt várja őket a sarkon.

Bak

Valóra válik az álmuk egy jó, erős és romantikus kapcsolatról. Furcsa módon ez minden, amire vágytak és bízhatnak magukban, hogy ezer másik álmot valósítsanak majd meg. A kapcsolat olyan dolog, amit nem tudunk irányítani, de nem is kell, mert a partner elindul, hogy félúton találkozzanak. Ő is részese akar lenni ennek az egésznek, és ez szinte felfoghatatlan módon örömet okoz majd. (via colore.hu)

Fotó: Freepik

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények