Belföld

230 perc késéssel értek Budapestről Sopronba a MÁV utasai

230 perc késéssel értek az utasok Sopronba december 1-én, az esti órákban – számolt be a Telex az egyik olvasójának beszámolója alapján.

Az olvasó beszámolója szerint Tatabányára sikeresen megérkeztek, majd ott mindenki átszállt a vonatra, azonban később közölték velük, hogy a vonat nem indul el Tata állomáson történt biztosítóberendezési hiba miatt. A vonat utasai azt az információt kapták, hogy pótlóbusszal tudnak eljutni majd „talán Almásfüzitőig”, ahonnan ismét vonat közlekedik tovább.

Az utasokkal teli autóbusszal elindultak Almásfüzitő irányába, azonban Vértesszőlősön az állomás közelében az autóbusz megsérült.

Nemsokára érkezett egy “vonatpótló autóbuszt-pótló vonatpótló autóbusz”, de a sofőr nem tudta a megállókat, így jelentősen nőtt a menetidő. Almásfüzitőn a Győr felé menő InterCity már elment.

Az utasok egy órát vártak a zegernyében, mire megérkezett a G10-es gyorsított személyvonat, ami Győrig vitte az utasokat. Győrből Sopron felé a közlekedés már viszonylag zavartalan volt, körülbelül 230 perc késéssel érkeztek meg Sopronba. A MÁV-tól még nem kapott választ a kérdéseire a Telex.

Címlapkép: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?