Pletykafészek

Visszatér az ország kedvenc kvízműsora – fogadjunk, nem találja ki, hogy ki fogja vezetni

Palik László 2019-2021 között vezetett sportvetélkedőket a TV2-n.

Ő volt a házigazdája a nagy sikerű Exatlon Hungary első három évadának és a Fuss, család, fuss!-nak is. 2021 őszén váratlanul távozott az Exatlontól és innentől a tévétársaság más produkcióiban sem tűnt fel, majd az azt követő Exatlon All Star már nem is működött a csatornán. 3 év után most úgy néz ki, hogy újra a TV2-n vezethet majd műsor!

A SorozatWiki információi szerint visszatér a TV2-re a Legyen Ön is Milliomos. Úgy tudjuk, hogy a legendás kvíz műsorvezetője Palik László lesz. A vetélkedő a 2024/25-ös televíziós szezonban kerülhet újra a TV2 képernyőjére.

A Legyen Ön is Milliomos eredetileg Vágó Istvánnal 2000 és 2008 között volt látható az RTL Klubon, az indulása óta hosszú éveken keresztül nagy sikerrel. Azóta több műsorvezetővel is visszatért, de sosem lett újra nézett. 2009-2010 között Fábry Sándorral, 2012-2013 között Friderikusz Sándorral jelent meg újra az RTL csatornáin, majd legutóbb 2019-ben Gundel Takács Gáborral a TV2-n. Így a legendás vetélkedőnek Palik László lehet az ötödik házigazdája.

(via SorozatWiki)

Címlapkép: Wikipédia

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük