Belföld

VIDEÓ: Novák Katalin gorillái kidobták a Gulyáságyú Média stábját az államfő fórumáról

A Gulyáságyú Média szerkesztőségének kérdéseit eddig egyetlen alkalommal sem válaszolta meg a Sándor-palota apparátusa, melyet Novák Katalinnak címeztek, ezért úgy döntöttek, személyesen, a köztársasági elnök egyik rendezvényén igyekeznek neki feltenni kérdéseiket.

Ez bevett demokráciákban úgy történik, hogy az újságíró elzarándokol a politikus rendezvényének helyszínére, kérdez, a közszolga jól vagy rosszul, elmaszatolva vagy egyenesen, de válaszol, majd mindenki megy a dolgára.

A Gulyáságyú Média forgatócsoportja a minap csak az első lépcsőig („az újságíró elzarándokol a politikus rendezvényének helyszínére”) tudott eljutni, Novák Katalin stábja biztonsági emberekkel vezettette ki a portál munkatársait a köztársasági elnök fehérvárcsurgói rendezvényéről – erről Gulyás Balázs, a Gulyáságyú Média főszerkesztője tájékoztatta a Közbeszédet.

A kollégák újságíró mivoltukat azzal is jelezték, hogy operatőr kollégájuk kezében volt az összeszerelt felszerelése, míg Gulyás Balázs szerkesztő-riporter nyakában lógva viselte újságíró-igazolványát.

Kövessen bennünket a Facebookon is, hogy első kézből értesüljön hazánk és a világ híreiről.

Ha tetszett a cikk és érdekesnek találta, kérjük, hogy ossza meg ismerőseivel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük