Belföld

Ultraciki: Orbán úgy beégette a neki hízelgő Bohár Dánielt, hogy még Schmidt Mária is kinevette a megafonost

Orbán úgy alázta a buzgó Bohár Dánielt, hogy még Schmidt Máriából is kibuggyant egy kacaj – szúrta ki a 444.

Orbán idei slágerkifejezése a szuverenitás, így adta magát, hogy a Századvég 30. születésnapi buliját, amit hétfő reggel tartottak a Várkert Bazárban, „Szuverenitás konferenciaként” hirdessék meg.

A sztárfellépő természetesen Orbán Viktor volt, akit Bohár Dániel megafóner konferált fel. Bohárnak bejöttek az elmúlt hónapok: a Tranziton már őt érte a megtiszteltetés, hogy feltehetett kérdéseket a miniszterelnöknek.

Ceremóniamesterként Bohár feladata az lett volna, hogy egy-két mondatban felkonferálja a rendezvény mellékszereplőit, majd Orbán Viktort.

Bohár lendületesen kezdte a konferálást, de aztán alaposan eltévedt a „növekedő közösségek” erdejében, és végül pont az egyetlen fontos részt tolta el igazán, amikor megkérte a közönséget, hogy

fogadják hatalmas tapssal Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort!

Ennyire buzgó felvezetést talán Rákosi sem kapott fénykorában, Orbánt is meglephette a dolog, a színpad felé lépve inkább kerülte is Bohár tekintetét, kezét is szinte csak reflexszerűen nyújtotta oda, aztán a mikrofonhoz lépve bebikázta a ziccert:

Régen ment ez felszólítás nélkül is

Külön piros pont jár a rendezőnek, aki azonnal az első sorban ülő díszvendégekre kapcsolta a képet, és látni engedte, ahogy Mráz Ágoston, Boros Bánk Levente, Schmidt Mária és Orbán Balázs is jót derülnek a miniszterelnöki viszonválaszon. (via 444.hu)

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?