Belpol

Tompos Márton: újabb illegális gumilerakat került a térképre

Tompos Márton, a Momentum alelnöke a Facebook-oldalán tett közzé újabb videót arról, hogy Lenti, Devecser, Nagykölked és Sorkifalud után újabb illegális gumilerakat került a térképre, ezúttal Pécsett – tájékoztatta a Közbeszédet Varsányi Áron, a párt szóvivője.

“Ez az ötödik lerakat már a térképen. Pécsett van a Data-Tyre Kft-nek, akiknek Nagykölkeden is raktak le gumikat, a telephelye és itt már az út mellé pakolják a gumikat, hiszen jól láthatóan a kutya sem foglalkozik azzal, hogy valaki ide szemetel” – mondja a videóban Tompos és hozzáteszi, hogy előtte már Keresztes László Lóránt és a Momentum is foglalkozott az üggyel, feljelentés is született.

A videóban megszólalt Sajgó György, a Momentum helyi politikusa is, aki elmondta, hogy itt már akkora gumihalom van, hogy szinte az úton sem lehet elférni.

“Az előző négy lerakat között Rogán Antal államtitkárának a bátyja volt a kapocs a Fideszhez, itt úgy néz ki, hogy Leisztinger Tamás érdekeltsége ez a lerakat. Úgyhogy mindenképpen nyomozunk tovább” – zárja Tompos.

Címlapkép: Tompos Márton/videófelvétel