Belföld

Tisztességtelen ajánlatot kapott Schmuck Andor

Még mindig keresi a harmadik nejét a Tisztelet Társaságának elnöke. A hősszerelmes Schmuck Andor nem szégyelli a kudarcot, bevállalta, hogy elmesélje, hogyan nem lett afrikai felesége.

Schmuck Andor hősszerelmes hírében áll, mégis jó ideje szingli már. Kétszer volt rövid ideig házas, a második válása után eltökélte, az interneten találja meg jövendőbelijét. Persze akkor sem mond nemet, ha a sors hagyományos módon próbálja összehozni élete szerelmével.

Csoda szép, ébenfekete bőrű, elképesztően gyönyörű lány

A Tisztelet Társaságának elnöke elszántan keresi a szerelmet, aminek érdekében még Tinderre is regisztrált. Azonban továbbra is nyitott szemmel járt, így történhetett, hogy egy szálloda teraszán ülve szemkontaktusba, mondhatni heves szemezésbe bonyolódott egy egzotikus szépségű, afrikai hölggyel.

Az történt, hogy üldögéltem egy szálloda teraszán, amikor az egyik asztalnál megláttam ezt a csoda szép, ébenfekete bőrű, elképesztően gyönyörű lányt, aki tőlem nem messze ült le, és nagyon rövid idő alatt felvette velem a szemkontaktust. Jó, volt már rá példa, hogy valamely hölgy azért kezdett ki velem, mert megismert és feltételezett dolgokat, de annyira azért még én sem vagyok öntelt, hogy azt gondoljam, a hírek egészen Afrikáig eljutott, és szinte biztosan állíthatom, hogy azon a kontinensen nem jelenik meg a Bors újság

– viccelődött a közéleti személyiség, aki majdnem Kőgazdag Mettát is felszedte korábban, majd a lényegre térve így folytatta:

A lány minden jelzést leadott: lassú mozdulattal szájához emelte a csészét és kortyolt egyet, a szemkontaktust tartva, lágyan végignyalta az ajkát. Beletúrt kicsit a hajába, egy tincset pödörgetett. Sharon Stone gyenge kezdő volt hozzá képest, ami a lábcserét illeti

– idézte fel Schmuck, aki fejben már azon morfondírozott, melyik kontinensen lenne olcsóbb megtartani az esküvőjüket.

Tisztességtelen ajánlatot kapott Schmuck Andor

A hölgy ekkor látványosan leírt valamit egy cetlire és az asztalán hagyta, mielőtt távozott volna.

Koromat és súlyomat meghazudtoló fürgeséggel felpattantam, odavágtattam az asztalhoz, és elolvastam az angol üzenetet: 400 dollár, a szobaszám: 614

– idézte fel Schmuck az örömlány tarifáját tartalmazó üzenetet a Tinder Tündérek című könyvében, amiben számos félresikerült randiról számol be, s ígérete szerint a bevételből származó összeget egy anyaotthonnak ajánlja.

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények