Belpol

Stemler Diána lesz a Momentum kőbányai polgármesterjelöltje

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnök-frakcióvezetője a Facebookon jelentette be, hogy a Momentum, Stemler Diánát indítja a jövő évi önkormányzati választásokon polgármester-jelöltnek Kőbányán.

„A jelenlegi vezetésben nincs meg a kellő alázat ahhoz, hogy valóban képviseljék azokat akik megválasztották őket. Figyelmen kívül hagyják, az itt élők érdekeit, és nem nyújtanak érdemi segítséget a rászorulóknak” – foglalta össze Stemler a jelenlegi vezetés hiányosságait és kiemelte, hogy ő egymásra mutogatás helyett a fővárossal karöltve megoldaná a közlekedési problémákat, közösségi költségvetést vezetne be, kerület fejlesztésébe bevonná a helyieket, kezdeményezné a Kőbánya alsó buszvégállomás felújítását és a Terebesi-erdő rendbehozatalát.

“Megérdemeljük azt, hogy a kerületünk élhető, emberközpontú és zöld legyen. Dolgozzunk együtt ezért a Kőbányáért” – mondta a polgármester-jelölt.

„Mi a Momentumban ország és Európa-szerte, az önkormányzatokban és az Európai Parlamentben egyaránt azon dolgozunk, hogy igazságos, emberközpontú és zöld Magyarországot építsünk. A Holnap Magyarországát.

A Holnap Magyarországához viszont a holnap vezetőire is szükség lesz. Stemler Dia is egy ilyen vezető, aki készen áll az előtte álló munkára, mint a Momentum Mozgalom polgármesterjelöltje Kőbányán a 2024-es önkormányzati választásokon” – mondta Gelencsér.

Címlapkép: Stemler Diána/Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük