Pletykafészek

Összetört a gyásztól Ördög Nóra férje

A hazai közönség számára ismert és kedvelt színész, Nánási Pál, mély gyászba borult, ezt a fájdalmat pedig megosztotta rajongóival az Instagramon, bár még nem nevezte meg, hogy kire vonatkozik a veszteség.

Nánási Pál egy hét telt el azóta, hogy az Instagramon megosztotta a gondolatait a gyászról, és most újabb szomorú poszttal jelentkezett. A kép alatt a következő szavakat osztotta meg:

Az élet megy tovább. Mennie kell.

Az üzenetből áradó mélység és fájdalom arra utal, hogy a színész még mindig küzd a veszteség miatt, és a gyász idővel nem enyhül.

Nánási Pál korábbi posztjában a gyertya lángjának elhamvadásával hasonlította össze az élet és a lélek kapcsolatát.

Ez az analógia most tovább mélyül, és azt sugallja, hogy a veszteség nemcsak az élet, hanem a lélek mélyéig hatol, ahol az emlékek és az elszállt szerettek emléke örökké él.

A színész a közösségi médiában való nyilvános részvétnyilvánítás nélkül döntött, azonban rajongói és szakmaibb körök egyaránt osztják a gyászát és kifejezik részvétüket.

A továbbiakban a színész és családja számára sok erőt és támogatást kívánunk ebben a nehéz időszakban, és reméljük, hogy a gyász fájdalma idővel enyhül. ( via tudásfája)

 

Fotó: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük