Pletykafészek

Örök rejtély marad? A mai napig nem tudja senki, hogy valóban autóbalesetben halt-e meg Eminem

Az Eminem körült kialakult egyes teóriák szerint a világsztár már rég meghalt, és helyette valaki más áll rendszeresen a színpadra.

Nem nyugszanak Eminem rajongói. A hívek szerint a világsztár már rég meghalt, és helyette valaki más áll rendszeresen a színpadra – írta a Ripost.

Már lassan egy évtizede terjedt el az a pletyka, hogy a valódi Eminem elhunyt egy 2006-os autóbaleset során, és azóta egy androidklón helyettesíti a rappert – írta meg csütörtökön a Ripost. Mint a cikkben olvasható, a világsztár október 17-én ünnepelte 51. születésnapját, és ennek kapcsán ismét fölbukkantak azok a fotók, videók és hangfelvételek, amelyek bizonyítani akarják, hogy a 2000-es években megismert fiatalember nem igazán hasonlít igazán „öregkori verziójára”.

Elsőként a Slim Shady néven anyakönyvezett férfi kora csípi az emberek szemét. A rajongók kevéssé akarják elhinni, hogy a férfi szinte nem is öregedett az elmúlt harminc évben. Ezután érkeznek az olyan vélt vagy valós változások a rapper munkásságában, mint hogy megváltozott a hangszíne, és a szövegeinek központi elemei is módosultak – írja a nuus.hu.

lapszemle

lapszemle

Vélemény, hozzászólás?